Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć - jest jakiś problem ze zleceniami podjazdu kuriera na One ?
Właście próbuję pisać - wybieram datę podjazdu dziś - i wychodzi błąd przetwarzania - nie można zamówić podjazdu do paczki : nie udało się złożyć zlecenia odbioru....
@Butiktalulla, czy mogę Cię prosić o zrzut ekranu z błędem?
próbuję od ok 30 min - cały czas wychodzi błąd....
ale widzę ,że nadaje nr przesyłek ? hmm
@mr_oma
u mnie jest identycznie
czyli jakaś awaria - pytanie czy zamawia kuriera i pokazuje błąd - czy tego nie robi. U mnie listy jak widać - nadaje...
... tak czy siak - nawet jak zamawia - nie ma etykiety
U mnie niby można wybrukować etykietę, ale do najbliższego paczkomatu mam ponad 5km
a wyszedł Ci bład taki sam ? Jak można etykiete wydrukować ? Mi wychodzi błąd i tyle - a etykietę chyba po błędzie można było dopiero ściagnac....
a dobra - ślepota jestem - da się pobrać 🙂 Ale fakt - zamówić nie da - dalej błąd
@Butiktalulla, @mieta_zielona, odnotowaliśmy błąd techniczny podczas zlecania podjazdu Allegro One. Pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszam Was za niedogodności.
@mr_oma
Mam pytanie,
bo nadałem przesyłkę ALE00001C7C9694 w automacie, ale nadal ona widnieje jako "oczekuje do nadania" oraz widniej w "nadaniu" 4 przesyłki mimo, że jest 1.
Chodzi mi o to czy przesyłka poprawnie będzie widniała, ze została nadana oraz czy opłaty będą naliczone tylko od 1 przesyłki?
@mieta_zielona, podasz jeszcze numer tego zamówienia? Sprawdzę to. 🙂
@mr_oma
nr zamówienia - 59413051-ead9-11ec-b4c7-ebd0162a1c75
dziękuję bardzo 🙂
@mieta_zielona, otrzymałam informację, że przesyłka ALE00001C7C9694 została odebrana z automatu paczkowego przez kuriera - wczoraj w okolicy godziny 17 była już na magazynie.
Natomiast nie możemy znaleźć innych numerów wygenerowanych przez Ciebie etykiet. Czy możesz podać numery pozostałych listów przewozowych? Ustalimy, co się z nimi stało. 🙂
@mr_oma
oto one
ALE00001C7CBD6D
ALE00001C7D1812
ALE00001C7D6BBA
Pozdrawiam
Rafał
@mr_oma
Dzień dobry,
mam pytanie co do tej przesyłki, która udało ci się sprawdzić 🙂
Klient twierdzi, że jej nie odebrał, tzn nie dotarła jeszcze do niego, ja nie mam możliwości sprawdzenia gdzie jest. Czy jest możliwość potwierdzenia gdzie się obecnie znajduje?
Bo wg systemu ona ciągle jest nienadana 😕
Pozdrawiam
Rafał
@mieta_zielona, przepraszam Cię za czas oczekiwania na odpowiedź. 🙂 Otrzymałam informację, że usunąłeś ten numer z paczki (dokładnie 2022-06-13 10:45:27). Nie jest to błąd. Jeśli chodzi o przesyłkę ALE00001C7C9694 oczekuje ona na odebranie z magazynu przez kuriera. 🙂
@mr_oma
Dziekuje bardzo za informacje.
Przekazuję informacje klientowi 🙂