anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie odebrana paczka

Ewa-Shop-PL
#7 Wielbiciel#

Proszę o pomoc konsultanta allegro.przesyłka nie została odemnie odebrana w dniu dzisiejszym.numer zamówienia-e5fa4c90-b636-11ef-86e8-7d4dc0ac211a

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Monika__L
#16 Inspirator#

Na czym ma polegać owa pomoc bo konsultant tu zajrzy I spyta o to samo

oznacz moderatorów

Ewa-Shop-PL
#7 Wielbiciel#

Chodzi mi o to ,że kurier nie odebrał odemnie paczki UPS.Zamówiłam podjazd.Dzwoniłam do UPS dlaczego kurier nie zabrał paczki,to powiedzieli,że to sprawa allegro bo poszło przez Allegro Smart.Więc dlatego pytam.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Ewa-Shop-PL to zamówienie będziemy mogli wykluczyć z jakości Twojej sprzedaży dopiero jak termin na nadanie minie, czyli najwcześniej jutro. Dlatego skontaktuj się proszę z nami ponownie właśnie jutro. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Ewa-Shop-PL
#7 Wielbiciel#

Dziś też kurier nie przyjechał po to zamówienie.e5fa4c90-b636-11ef-86e8-7d4dc0ac211a.Mam też następne przez UPS i wątpię żeby przyjechali.

mam pytanie czy jak zamówiłam podjazd i skoro On nie przyjeżdza to mogę zawieżć paczki do punktu i nadać?

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Ewa-Shop-PL Brak podjazdu kuriera One najlepiej zgłaszać na infolinii, pod numerem 616 306 886. Przekazałam Twoje zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Poprosiłam również o wykluczenie zamówienia z jakości sprzedaży.

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów