Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy aktualnie występują jakieś problemy techniczne ze strony Allegro? Nie otrzymują od piątku 14 listopada maili z powiadomieniami o sprzedaży. Inne maile przychodzą bez przeszkód
@magic_eye_projec widzę, że pojawił się problem z wysyłką maila. Zgłosiłam prośbę o weryfikację, do działu technicznego.
otrzymałem poniższą odpowiedź od Yahoo czata:
Dziękujemy za podzielenie się informacją od Allegro dotyczącą kodu błędu „554” i wzmiankę, że jest on związany z regułami lub polityką serwera pocztowego.
Zgodnie z wytycznymi Yahoo Mail, błąd dostarczenia „554” może wystąpić z kilku powodów, w tym:
Adres e-mail, na który wysyłana jest wiadomość, jest nieprawidłowy (np. literówka lub nieaktywne/zamknięte konto).
Wiadomość została odrzucona z powodu reguł lub polityk serwera pocztowego, które mogą obejmować zabezpieczenia lub środki antyspamowe.
Aby lepiej zrozumieć przyczynę, ważne jest zapoznanie się z pełnym tekstem komunikatu o błędzie, ponieważ często zawiera on szczegółowe informacje na temat zasad lub reguł, które spowodowały odrzucenie. Na przykład, czasami komunikat o błędzie informuje, że konto nie istnieje lub że wiadomość została odrzucona z powodu zasad, takich jak DMARC (polityka bezpieczeństwa poczty e-mail).
Czy moglibyście poprosić Allegro o udostępnienie pełnego tekstu komunikatu o błędzie lub wiadomości o odesłaniu, którą otrzymali od Yahoo? Pomoże to ustalić, czy problem jest związany ze statusem konta, konkretną polityką, czy czymś innym.
Czy ostatnio zmieniałeś adres e-mail Yahoo, czy Twoje konto było nieaktywne lub zamknięte, a następnie ponownie aktywowane? Te informacje mogą również pomóc w zawężeniu możliwych przyczyn.
@magic_eye_projec problem jest taki, że Yahoo również "zatrudniło" AI i takie adresy jakie generuje Allegro są dla nich podejrzane😔
@magic_eye_projec super, dziękuję pięknie za informacje! Dołączyłam je do zgłoszenia i dam znać, gdy dowiem się więcej. 😊