Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od 5 dni na moja skrzynkę nie przychodzą żadne wiadomości e-mail od allegro (inne wiadomości dochodza) mimo ciaglej sprzedazy produktow, otrzymywaniu ocen przestały dochodzić wiadomości (chociazby ze ktos dokonal zakupow)
W ustawieniach powiadomień mam zaznaczone żeby przychodziło na e-mail, aplikacje - zreszta zanim zaczął sie ten problem normalnie je otrzymywałem.
Na aplikacje otrzymuje powiadomienie o sprzedanych produktach.
Czy ktos mial podobny problem i wie jak to rozwiązać?
@ADproducts Sprawdziłam, że powiadomienia są poprawnie generowane i wysyłane do Ciebie. Proszę, żebyś sprawdził folder ze spamem. Czasem zdarza się, że zagubione wiadomości od Serwisu trafiają właśnie tam.
witam mam taki problem że dziś rano na allegro zamówiłem kilka przedmiotów opłaciłem zakupy i do tej pory nie mam żadnych wiadomości o d sprzedawców i że pienadze doszły
Sprawdź status wpłaty w zakładce Kupione. Jeśli jest "Zakończona", sprzedawca ją otrzymał.
Środki wyszły z konta, status w moje zakupy, opłacony! Skontaktuj się ze sprzedawcą. Możesz po 24 godz, otworzyć dyskusję.
w moich zakupach status płatności jest " rozpoczęta"
@marcinrad40 Czyli sprzedawca nie otrzymał kasy!!https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/status-platnosci/moja-platnosc-nie-zostala-zakonczona-jak-za...
tzn ze jeszcze raz mam za wszystko zplacicic