anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nieaktywne wypłaty Payu

akamistrz0
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Mam problem z PayU. Wczoraj działało a dziś przycisk „wypłać dostępne środki nie działa”

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

xyz96
#21 Demiurg#

@akamistrz0 A masz tam coś do wypłaty? Jeśli nie i masz tam zero zł, wypłaty będą aktywne po pojawieniu się środków. Sprawdź też, czy pieniądze masz w PayU, czy w Przelewy24, bo może musisz aktywować do wypłat też środki zgromadzone w Przelewy24. Jeżeli pieniądze masz w PayU i wypłaty masz zablokowane, napisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf i poproś o odblokowanie.

oznacz moderatorów

akamistrz0
#7 Wielbiciel#

Mam środki. Wczoraj zlecałem wypłatę i było dobrze. Mam aktywne tylko payu. Nie było żadnych problemów. Dziś się pojawił 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@akamistrz0 Twoje konto zostało zablokowane, powinieneś otrzymać o tym e-mail z prośbą o kontakt z działem bezpieczeństwa i instrukcją co trzeba zrobić, aby odblokować konto.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Client:43017255
#7 Wielbiciel#

witam, skoro pieniądze użytkownika są niewypłacone na zablokowanym koncie, to czy allegro może mi zrobić bezzwłoczny zwrot środków za moje zakupy u tego allegrowicza?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_  oczywiście dodam że anulowane zakupy 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:43017255 sprzedający ma 14 dni, aby zwrócić Twoją wpłatę. Jeżeli tego nie zrobi będziesz mógł złożyć wniosek o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących, na razie jest za wcześnie aby założyć, że tego nie zrobi. Konto zostało zablokowane, ponieważ wymaga dodatkowej weryfikacji, po pozytywnej weryfikacji blokada zostanie zdjęta.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ok, dzięki za odp. Po tejże weryfikacji może zdecyduję się od nowa na zakupy u tego użytkownika.

oznacz moderatorów