anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Numer EPR

WodnaKraina00
#9 Pomysłodawca#

zablokowano mi dużo ofert przez brak numeru EPR

Pomóżcie jak go uzyskać. Czyta w necie ale wszystko jest tak ogólnikowo napisane ze masakra, żadnych konkretów.

Jak sobie z tym poradziliście?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WodnaKraina00 wszystkie informacje na temat EPR, znajdziesz w tym artykule

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WodnaKraina00
#9 Pomysłodawca#

Czytałam ten artykuł, jest bardzo ogólnikowy.

Dostałam maila od Allegro ze są zblokowane moje oferty na jakiś rynek. Tylko na jaki rynek są zablokowane. Jak mam to zweryfikować. Jeżeli Allegro wysyła takiego maila, to powinno podać więcej szczegółów, a nie zablokowaliśmy i już, A Ty sprzedający się zastanawiaj o co chodzi  !!

oznacz moderatorów

WodnaKraina00
#9 Pomysłodawca#

Po napisaniu maila do czeskiego urzedu, nie spelniam warunków nadania numeru ERP, co za tym idzie nie obowiazuje mnie tez przepis czyli nie musze miec tego numeru. I co w takiej sytuacji?

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WodnaKraina00 Daj proszę znać, czy chodzi wyłącznie o Czeski rynek? W mailu, który od nas otrzymałeś poinformowaliśmy Cię o braku weryfikacji numerów EPR, ale może to dotyczyć każdego z rynków europejskich. W mailu możesz sprawdzić, których ofert to dotyczy.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WodnaKraina00
#9 Pomysłodawca#

No właśnie cały problem w tym , że w mailu nie pisze jakiego rynku to dotyczy. Na wszystkich 4 rynkach sa te same oferty

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WodnaKraina00 Prześlij proszę zrzut ekranu z widoczną całą stroną (pasek adresowy, data oraz godzina), co wyświetla się po kliknięciu w "zobacz oferty". 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

WodnaKraina00
#9 Pomysłodawca#

Zrzut ekranu 2025-01-29 155953.png

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@WodnaKraina00 dziękuję za zrzut, jednak potrzebuję informację co wyświetla się po kliknięciu w "zobacz oferty" - proszę, prześlij zrzut ekranu po kliknięciu w tą opcję. Czy przy wskaznanych ofertach pojawia się jakiś komunikat? Uwzględnij na zrzucie cały ekran (pasek adresowy, datę oraz godzinę). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów