Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Stworzyłem plik excel dla moich produktów i dokonałem niezbędnych ustaleń, aby zapisać plik excel w formacie na stronie allegro. Ale kiedy chcę przesłać plik (System wymaga formatu kodowania UTF-8 lub window1280). Zapisałem go w formacie kodowania UTF-8, ale dlaczego jest taki monit podczas przesyłania.
@JLY Prześlij proszę plik, który próbujesz wgrać na adres spolecznosc@allegro.pl. Przekażę go do weryfikacji. 🙂
Pozdrowienia,
Wysłałem plik excel
@JLY Dzięki! Czy możesz też dodać zrzut ekranu z widocznym komunikatem, jaki CI się wyświetla? Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
@JLY Dziękuję bardzo. Już przesłałam dane do zespołu, który zajmie się weryfikacją.
Pozdrowienia,
Wysłałem to.
@JLY Czy na pewno pobrałeś plik z tej zakładki i uzupełniłeś według wskazówek w pierwszym arkuszu pliku? Otrzymałam informację, że praktycznie cały plik jest błędny i widać, że był przerabiany ręcznie. CSV poprzeplatany opisami z html i niedozwolonymi tagami. Tutaj znajdziesz dozwolone tagi oraz format opisu.
Pozdrowienia,
Ponownie przeanalizowałem listę i uporządkowałem ją jeszcze raz i dokładniej.
Czy chcesz, abym przesłał ją na Twój adres e-mail?
@JLY Czy po uporządkowaniu próbowałeś już ją wgrać?
Tak, próbowałem go zainstalować, ale ponownie pojawił się ten sam błąd.
Zrobiłem jeszcze 2 listy, zwróciłem uwagę na każdy punkt i każdą pozycję, przetłumaczyłem język administratora komputera na polski i nadal dostaję ten sam błąd.
Próbuję załadować produkty ręcznie za pomocą formularza i muszę otwierać wszystkie warianty osobno.
Od 4 miesięcy próbuję wgrać produkty do Allegro.pl.
Ciągle nie mogę zrobić kroku do przodu.
Proszę o pomoc kogoś kto potrafi to zrobić.