anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Obniżono cenę produktu

PSK-NET_
#7 Wielbiciel#

Witam,

Zauważyłam ostatnio, że cena mojej aukcji została zaniżona 537.13 zł i widnieje jako super oferta https://allegro.pl/oferta/mikrotik-c53uig-5hpaxd2hpaxd-hap-ax3-bezprzewodowy-router-wi-fi-6-ax1800-1...
Natomiast cena, jaką mam ustawiono jest znacznie Wyższa ->569 zł

Do żadnych programów obniżających cenę nie przystępowałem. Nie mam również w centrum zniżek żadnych aktywnych ofert z zaniżony mi cenami.

Już któryś raz Allegro włącza mi niskie ceny, bez mojej zgody.
Nie dostałem również żadnej wiadomości e-mail, że coś takiego się stanie!

Gdzie mogę to zgłosić, aby ktoś szybko zareagował?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, ustawiają Ci sprzedaż, Ty i tak dostaniesz swoje.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

To nawet lepiej że jest taniej dla klienta, najwidoczniej w swoim rozpędzie ustawiłeś wyższa cenę niż nakazuje przyzwoitość. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@PSK-NET_ Czy nie otrzymałaś informacji mailowej o udziale wskazanej oferty w programie "Allegro Ceny"?

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PSK-NET_
#7 Wielbiciel#

Otrzymałem tylko info, że obniżymy cenę Twojej oferty....

W treści maila jest informacja czego dotyczy oraz przycisk -> przejdź do kampanie i programy. Przechodząc na stronę kampanii nie ma nigdzie mojej oferty ani w uruchomionych kampaniach zakończonych. 

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@PSK-NET_ Zgodnie z artykułem:

Automatycznie włączymy do programu Allegro Ceny wszystkich sprzedających, którzy spełnią poniższe kryteria:

• aktywne konto firmowe
  • jakość sprzedaży na poziomie co najmniej neutralnym.

Natomiast, jak już wspomnieli inni forumowicze, w tym programie obniżamy ceny wybranych ofert dla kupujących, natomiast Tobie, jako sprzedawcy przyznamy różnicę, jako wyrównanie do rozliczeń z Allegro. 🙂 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów