Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zauważyłam ostatnio, że cena mojej aukcji została zaniżona 537.13 zł i widnieje jako super oferta https://allegro.pl/oferta/mikrotik-c53uig-5hpaxd2hpaxd-hap-ax3-bezprzewodowy-router-wi-fi-6-ax1800-1...
Natomiast cena, jaką mam ustawiono jest znacznie Wyższa ->569 zł
Do żadnych programów obniżających cenę nie przystępowałem. Nie mam również w centrum zniżek żadnych aktywnych ofert z zaniżony mi cenami.
Już któryś raz Allegro włącza mi niskie ceny, bez mojej zgody.
Nie dostałem również żadnej wiadomości e-mail, że coś takiego się stanie!
Gdzie mogę to zgłosić, aby ktoś szybko zareagował?
Tak, ustawiają Ci sprzedaż, Ty i tak dostaniesz swoje.
To nawet lepiej że jest taniej dla klienta, najwidoczniej w swoim rozpędzie ustawiłeś wyższa cenę niż nakazuje przyzwoitość.
@PSK-NET_ Czy nie otrzymałaś informacji mailowej o udziale wskazanej oferty w programie "Allegro Ceny"?
Otrzymałem tylko info, że obniżymy cenę Twojej oferty....
W treści maila jest informacja czego dotyczy oraz przycisk -> przejdź do kampanie i programy. Przechodząc na stronę kampanii nie ma nigdzie mojej oferty ani w uruchomionych kampaniach zakończonych.
@PSK-NET_ Zgodnie z artykułem:
Automatycznie włączymy do programu Allegro Ceny wszystkich sprzedających, którzy spełnią poniższe kryteria:
Natomiast, jak już wspomnieli inni forumowicze, w tym programie obniżamy ceny wybranych ofert dla kupujących, natomiast Tobie, jako sprzedawcy przyznamy różnicę, jako wyrównanie do rozliczeń z Allegro. 🙂