Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Od kilku miesięcy czekam na aktywację przelwy24. Już konkretna suma się odłożyła na koncie. Proszę o wypłacenie moich pieniędzy.
@KowalczykWedliny Ktoś tu wczoraj pisał, że czeka od kwietnia. Po zamieszczeniu postu dziś nagle mu wypłaty odblokowano, może i Tobie odblokują. Jeśli nie, pisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
@KowalczykWedliny Dokumenty niezbędne do przeprowadzenia weryfikacji były niekompletne. Prześlij przez formularz skan lub czytelne zdjęcie brakującej strony dowodu tożsamości (w przypadku dowodu bez adresu dołącz oświadczenie).
O jakim oświadczeniu mowa?
@KowalczykWedliny Z adresem. Załączasz je, jeśli go nie ma na dowodzie tożsamości.
Wysłane, czekam na akceptację:)
Witam! Nadal nie otrzymałem środków. Czy wysłane dokumenty są poprawne?
@KowalczykWedliny Czy przesłałeś dokumenty przez formularz dostęny w tej zakładce?
Tak, status : w trakcie weryfikacji. Dlaczego tak to długo trwa?
@KowalczykWedliny Z tego, co widzę, ostatni raz dokumenty zostały przesłane 8 listopada. Od tego czasu nie załączyłeś brakujących skanów. Zrób to teraz.
@nat_not może napiszesz dlaczego @KowalczykWedliny przetrzymujecie pieniądze
i czy oddacie mu ustawowe odsetki za blokowane środki
przypominam że narzucanie przelewów24 bez zgody Sprzedawcy jest raczej niezgodne z prawem
a w świetle przepisów zrównujących jednoosobowych sprzedawców z konsumentami
prosi się o reakcję uokik za abuzywność
allegro ma już kilka wpisanych klauzul abuzywnych do rejestru
@KowalczykWedliny ja uruchomiłem przelewy24 bez wysyłania skanów dowodów
osobistych