anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odbiór paczek Allegro ONE z punktów allegro CZAS

MAMY ROZWIĄZANIE!
Coteca
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, 

Zwracam się z zapytaniem o czas odbioru paczek Allegro ONE z punktów allegro-kolporter. W  piątek nadałam paczkę A000TFL8R0 w punkcie i  nadal nie została odebrana przez kuriera Allegro. Dziś również nadałam tam kolejne dwie paczki: A000TNNEQ7 oraz A000TNNQX7.Wg Allegro mam czas na wysyłkę do dzisiaj (tej pierwszej paczki) a paczka nie wygląda jakby miała zostać odebrana stąd moje pytanie.

@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13
eightbitclone2
#14 Krzewiciel#

Dziękujemy za twoja informację, przekażemy to do odpowiedniego działu 😉

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Przyzwyczaj sie.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Coteca Jeśli paczki zostały nadane przed godziną graniczną, to powinny zostać odebrane jeszcze w ten sam dzień. Możesz złożyć reklamację na podjazdy kurierów: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

Jeśli te zamówienia zaniżają Twoje statystki w Jakości, to podaj mi ich numery i zgłoszę je do wykluczenia 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@ko_alka 😋

oznacz moderatorów
Coteca
#9 Pomysłodawca#

A jaka jest godzina graniczna takich nadań?

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

43-392 

@ko_alka przy okazji poproszę 25-547 , 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@mdrogeria W zależności od przewoźnika wszystkie godziny widać na stronie, którą podesłałam. 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@ko_alka eee....eeee , a już myślałem ,że Cię lubię , moje stare gały nie widzą takich malutkich literek , a dzisiaj na dodatek mam niestety bardzo przykrą uroczystość 

oznacz moderatorów
dziku2
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. W dniu 8.07.2024 zamówiłem odbiór paczek Allegro One z datą 9.07.2024. Według tabelki jesteście w stanie odebrać paczki zamówione do godz. 15 w ten sam dzień. Odbiór wyglądał następująco:

9.07.2024 - kurier nie podjechał po paczki, interwencja tel. na infolinii One Kurier
10.07.2024 - kurier drugi dzień nie podjechał, interwencja telefoniczna, zwróciłem pieniądze 13 Kupującym ze względu na brak możliwości nadania towaru
11.07.2024 - na trzeci dzień ( czwarty od dnia złożenia zlecenia) kurier podjeżdża po paczki.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
Coteca
#9 Pomysłodawca#

Co do numerów zamówień, które nadal nie zostały odebrane i są już "po czasie na wysyłkę" ti obniżają nam jakość sprzedaży to : abbc57d2-3c42-11ef-89c6-6573765bf20e oraz 25f88301-39fc-11ef-bdb1-a7c415ab4b9e

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Coteca Przekazałam te zamówienia do wykluczenia ze statystyk jakości sprzedaży.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@nat_not nadal nie zostały odebrane a Wy wykluczacie, a może wykluczyć Allegro Delivery z obowiązkowych metod ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów