Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Zwracam się z zapytaniem o czas odbioru paczek Allegro ONE z punktów allegro-kolporter. W piątek nadałam paczkę A000TFL8R0 w punkcie i nadal nie została odebrana przez kuriera Allegro. Dziś również nadałam tam kolejne dwie paczki: A000TNNEQ7 oraz A000TNNQX7.Wg Allegro mam czas na wysyłkę do dzisiaj (tej pierwszej paczki) a paczka nie wygląda jakby miała zostać odebrana stąd moje pytanie.
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Dziękujemy za twoja informację, przekażemy to do odpowiedniego działu 😉
Przyzwyczaj sie.
@Coteca Jeśli paczki zostały nadane przed godziną graniczną, to powinny zostać odebrane jeszcze w ten sam dzień. Możesz złożyć reklamację na podjazdy kurierów: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Jeśli te zamówienia zaniżają Twoje statystki w Jakości, to podaj mi ich numery i zgłoszę je do wykluczenia
@ko_alka 😋
A jaka jest godzina graniczna takich nadań?
@Coteca To zależy od kodu pocztowego: https://allegro.pl/kampania/one/kurier/godziny-graniczne
@mdrogeria W zależności od przewoźnika wszystkie godziny widać na stronie, którą podesłałam.
@ko_alka eee....eeee , a już myślałem ,że Cię lubię , moje stare gały nie widzą takich malutkich literek , a dzisiaj na dodatek mam niestety bardzo przykrą uroczystość
Dzień dobry. W dniu 8.07.2024 zamówiłem odbiór paczek Allegro One z datą 9.07.2024. Według tabelki jesteście w stanie odebrać paczki zamówione do godz. 15 w ten sam dzień. Odbiór wyglądał następująco:
9.07.2024 - kurier nie podjechał po paczki, interwencja tel. na infolinii One Kurier
10.07.2024 - kurier drugi dzień nie podjechał, interwencja telefoniczna, zwróciłem pieniądze 13 Kupującym ze względu na brak możliwości nadania towaru
11.07.2024 - na trzeci dzień ( czwarty od dnia złożenia zlecenia) kurier podjeżdża po paczki.
Pozdrawiam
Co do numerów zamówień, które nadal nie zostały odebrane i są już "po czasie na wysyłkę" ti obniżają nam jakość sprzedaży to : abbc57d2-3c42-11ef-89c6-6573765bf20e oraz 25f88301-39fc-11ef-bdb1-a7c415ab4b9e
@Coteca Przekazałam te zamówienia do wykluczenia ze statystyk jakości sprzedaży.
@nat_not nadal nie zostały odebrane a Wy wykluczacie, a może wykluczyć Allegro Delivery z obowiązkowych metod ?