anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

oddajcie pieniądze allegro

Client:88112648
#7 Wielbiciel#

Mam na koncie allegro 603 zł ze sprzedaży przedmiotów na allegro lokalne.

Mam wrażenie że allegro sprawia bardzo duże utrudnienia o zwrot pieniędzy ze sprzedaży na " moje konto w banku " które de facto jest przypisane na kogoś innego.

Jestem całkowicie rozliczony z Allegro z moich sprzedaży . Mam " konto " na allegro prawie 3 lata , dość dużo kupuję niż sprzedaję ale allegro utrudnia mi wypłaty środków bo konto bankowe jest na inne nazwisko niż mojej fikcyjnej ' OSOBY ' . Wszystkie dane które posiada allegro są fikcyjnie stworzone bo zawierają fałsz , ludzie nie są dowodami OSOBISTYMI. 

Numer pesel jest oznacznikiem niewolnictwa ! zaś imię i nazwisko pisane DUŻYMI literami oznaczają że te osoby są martwe a natomiast data ważności od .. do . to oznacza ile masz lat w systemie !! 

Czyli - WSZYSTKIE UMOWY SĄ NIEWAŻNE BO Z DZIECMI UMÓW SIĘ NIE PODPISUJE .

Zwracam się do Allegro o wypłacenie należności ( wartości umownej jaki jest pieniądz ) ale wciąż jest energią ! 

Na numer konta które jest wskazane na koncie allegro .

Przestańcie utrudniać [edycja]

Wiem jak działa prawo handlowe i nie jestem zniewolony prawem morza .

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:88112648 Środki z Allegro Finanse możemy wypłacić jedynie na rachunek, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro. Problemy pojawiają się tylko wtedy, gdy weryfikacja nie jest możliwa albo kiedy próbujesz wypłacić środki na rachunek bankowy, którego właścicielem jest ktoś inny.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:88112648 A przy wystawianiu oferty zaakceptowałeś regulamin Allegro > pewnie tak, tylko nie raczyłeś przeczytać części dotyczącej weryfikacji konta do wypłat > trzeba było nie podawać fałszywych danych > pretensje możesz mieć tylko do siebie

Jak założysz konto w banku > to potem pójdziesz i wypłacisz kasę posługując się innymi danymi?

Tam jakoś nie masz pretensji o podawanie wszystkich danych łącznie z peselem i skanem dowodu

A od kiedy i w którym paragrafie prawo handlowe dopuszcza wypłatę pieniędzy innej osobie niż ta, która jest na umowie?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie podasz >nie zweryfikujesz i dane nie będą zgodne nie wypłacą Ci środków.

oznacz moderatorów