anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

historia zmian w ofertach

BCGEnterprise
#11 Animator#

Hej, prowadzę w firmie strone allegro gdzie sprzedaję- wystawiam produkty. Od jakiegoś czasu zauważyłam ze zmieniają mi się ilości produktów w różnych ofertach,a ja wszystko mam policzone i wyliczone dokładnie co do każdego produktu.

Szef mówi że tylko ja się tym zajmuje a sama zaczynam już popadać w paranoje czy to faktycznie ja i po co miałabym to robić. Czy jest jakaś możliwość aby uzyskać historię zmian, logowań ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@BCGEnterprise Podaj proszę numer przykładowej oferty, w której dochodzi do takich sytuacji. Sprawdzimy to. 

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

BCGEnterprise
#11 Animator#
nr: 14924199311

nr: 15099899731 ilość sztuk nagle 202 ....a pianka- Produkt zakończony z ilością 2szt i jest jakaś druga oferta z 10cioma sztukami której nie wystawiałam bo nie mam produktu. Na bieżąco dokonuje zmian bo mam regał przed sobą i widzę co mam i codziennie sprawdzam. Dziś od rana wszystko aktualizuje ponownie i zobacze co będzie rano.
oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@BCGEnterprise Oferty, których numery wskazałaś, są już zakończone. Podaj proszę numery trwających ofert i napisz przy każdej z nich liczbę sztuk, którą podałaś podczas wystawiania.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów