Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wiem ze sztabek srebra jako produktów inwestycyjnych nie można sprzedawać z poziomu zwykłego użytkownika.
Ale co z sztabkami kolekcjonerskimi z jakimś motywem (np. które zostały wykonane z starej biżuterii).
Teoretycznie jest to sztabka srebra, ale nie ma certyfikatów.
Interesuje mnie stanowiska allegro jeśli taka oferta pojawiła by się w: Kolekcja i sztuka - Kolekcja - Pozostałe - Pozostałe
Z góry dzięki za pomoc 😉
@Stasiek9965 Na Allegro nie można sprzedawać srebra w postaci sztabek i złomu. Jeśli więc wystawisz taki przedmiot możemy usunąć Twoją ofertę.
A jeśli to nie sztabka tylko moneta w kształcie prostokąta z regionalnym motywem (kogut Mazowiecki)?
A jaki nominał, rok wydania i kto jest emitentem ? bo widzę że kombinujesz jak by to inaczej nazwać 😉
@Stasiek9965 W kontekście tego, co pisałeś wcześniej, trudno mi jednoznacznie stwierdzić czy oferta z takim przedmiotem nie będzie naruszać naszych zasad 🤔
Niemniej srebrne monety można u nas wystawiać.
@Stasiek9965 jak nie ma znaku mennicy to chcą sprzedać kawał złomu. Skąd kupujący ma wiedzieć jakiej próby jest to srebro. A może w środku jest ołów albo szkło. Również nazywanie monetami medali kolekcjonerskich powinno być na allegro zabronione. Jest taka firma co wszystko nazywa monetami kolekcjonerskimi. Strzeż się oszustów @Stasiek9965 nie kupuj takiego badziewia.