Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień Dobry.
Zauważyłem że niektóre sklepy przy produktach mają napis - Oficjalny sklep.
bardzo proszę mnie nakierować, przekierować lub podpowiedzieć z czym i jak to się je.
Pozdrawiam.
dziękuję, aczkolwiek nie chodzi o to.
Widocznie mało dałem danych do analizy mojego pytania.
chodzi o napis oficjalny sklep, przy produkcie który wyszykujemy. nie klikając w produkt, lub nie klikając nawet w profil sprzedającego.
@OctagonOpole Takie oznaczenie możesz zyskać właśnie dołączając do Strefy Marek. Lew wskazał już link do regulaminu. 🙂 Jeśli chciałbyś zacząć sprzedawać w Strefie Marek, skorzystaj z tego formularza.
@w_kiwi Czy mamy rozumieć że najważniejsze jest należenie do Strefy Marek? Argumenty oryginalności przedmiotu przestają być ważne, można sprzedawać chiński chłam, ważne żeby złożyć deklarację i opłacić stosowny abonament.
Oczywiście że za przedmiot odpowiada sprzedawca, wiemy doskonale jak sprzedawcy przestrzegają aby sprzedawany przedmiot był markowy. Teraz będą już mogli legalnie sprzedawać chłam, oczywista, markowy chłam....😧
@br. Formularz jest właśnie po to, aby nasz wyspecjalizowany dział mógł dogłębnie zweryfikować Twój wniosek. Zgodnie z regulaminem, sprawdzimy markę, czyli również to, czy faktycznie jesteś jej właścicielem lub reprezentantem. Zachęcam Cię do zapoznania się z regulaminem Strefy Marek. 🙂
@w_kiwi Ja to wszystko rozumiem, nawet regulamin czytałem (przyznam że pobieżnie trochę)
Rzecz w tym że to wszystko powinno się dziać bez szumnych zapowiedzi, bez tworzenia stref specjalnych. Po prostu z racji posiadania serwisu jesteście "z urzędu" zobligowani do utrzymania porządku, do tępienia działań niezgodnych z prawem etc...
Tymczasem odnoszę wrażenie że wykorzystujecie aktualną sytuację do zarobienia dodatkowych pieniędzy, a tworzone "strefy" i tak będą fikcją.