Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, otrzymałem wiadomość od działu bezpieczeństwa że moje konto zostało ograniczone i Allegro musi się upewnić że ja mam możliwość finalizowania transakcji. Co za tym idzie - środki wpłacone przez klientów są zablokowane. Łącznie przez klientów było złożone i opłacone 8 zamówień z płatnością „Kup teraz” z terminem dostawy 5 dni. Z tych zamówień 2 zostało wysłane następnego dnia po złożeniu zamówienia (a nie 5 dni jak zaznaczyłem), czyli udało się to zrobić wcześniej. Więc trochę nie rozumiem podstawy obaw Allegro odnośnie mojego konta, bo żadnych skarg itd nie było. I problem teraz polega na tym, że zablokowana kwota jest około 30 tys. zł, i już ja się teraz obawiam że będę musiał za nią walczyć, a nie po prostu nadać wszystkie paczki, wysłać zdjęcia towaru i tyle. Nie chciałbym teraz mieć problemy finansowe przez to że zaraz włożę w to pieniądze z własnej kiszeni, wyślę towar i będę czekał niewiadomo ile. Co w tej sytuacji sugerowano zrobić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry @Client:90377861! Tę kwestię możesz wyjaśnić jedynie z Działem bezpieczeństwa, więc poczekaj proszę na naszą odpowiedź w sprawie nr 38402580.
Dodam, że kupujący nie powinni czekać na swoje przesyłki dłużej ze względu na Twoją blokadę, po wyjaśnieniu ograniczeń będziesz mógł wypłacić środki.
Bardzo dziękuję za odpowiedź! Ale martwi mnie to Co przeczytałem tutaj na Forum. Bo dużo ludzi właśnie zgłaszam taki problem że później długo nie mogą odzyskać swoje pieniądze nawet po udowodnieniu wysłania przesyłek. Po prostu szczerze mówię że obawiam się o tą całą kwotę.
@Client:90377861 rozumiem, ale nie masz się czego obawiać, jeśli kupujący otrzymają przesyłki i wszystko będzie się zgadzać, to wypłaty oraz konto zostaną zablokowane.