anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za abonament profesjonalny pomimo włączenia pakietu powitalnego

EasyShopping-24
#7 Wielbiciel#

Witam, 

mam pytanie tak jak w temacie.

Pomimo włączenia pakietu powitalnego  została mi naliczona opłata za abonament profesjonalny. 

Ktoś może mi pomóc z tym tematem ?

Jestem na allegro od około 2 tygodni i aktywowałem pakiety powitalne  

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

Ale liczy się od daty otrzymania pakietu a nie aktywowania, ale więcej widzą moderatorzy.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@EasyShopping-24 Czy na pewno aktywowałeś konkretne pakiety w Centrum zniżek?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

EasyShopping-24
#7 Wielbiciel#

Tak, mam aktywowane wszystkie pakiety. Tylko nie pamiętam kolejność. Czy aktywowałem jako pierwsze abonament czy pakiet zniżek. Na pewno mam włączone wszystkie zniżki, dodatkowo dodam że aktywacje pakietów i abonamentu zrobiłem tego samego dnia. 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@EasyShopping-24 konsultuję kwestię naliczanych opłat i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@EasyShopping-24 wracam z informacją. Naliczona opłata za abonament profesjonalny pojawiła się ze względu, że najpierw wykupiłeś abonament profesjonalny z 199,00 (o godzinie 12:38) a następnie aktywowałeś zniżkę w Centrum Zniżek (o godzinie 16:37). 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

EasyShopping-24
#7 Wielbiciel#

Ok,

czy to oznacza że mój darmowy abonament profesjonalny zostanie przedłużony o jeden miesiąc związku z wykupieniem wcześniej abonamentu profesjonalnego niż aktywowałem pakiet zniżek ?  

Chodzi mi o to że darmowy pakiet jest na 90, czy związku z tym mój pakiet zostanie przedłużony o kolejne 30 dni związku z wykupieniem pakietu profesjonalnego 4h wczesniejz 12 maja do 11  czerwca ?

EasyShopping24_0-1739893011460.png

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @EasyShopping-24. Już to sprawdzam. Niedługo wrócę do Ciebie ze szczegółami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@EasyShopping-24, w takiej sytuacji ważność Twojego pakietu się nie wydłuży.
Najlepszym rozwiązaniem będzie wyłączenie wykupionego Abonamentu profesjonalnego, a następnie, a następnie włączenie nowego, darmowego Abonamentu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów