Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam pytanie tak jak w temacie.
Pomimo włączenia pakietu powitalnego została mi naliczona opłata za abonament profesjonalny.
Ktoś może mi pomóc z tym tematem ?
Jestem na allegro od około 2 tygodni i aktywowałem pakiety powitalne
Ale liczy się od daty otrzymania pakietu a nie aktywowania, ale więcej widzą moderatorzy.
@EasyShopping-24 Czy na pewno aktywowałeś konkretne pakiety w Centrum zniżek?
Tak, mam aktywowane wszystkie pakiety. Tylko nie pamiętam kolejność. Czy aktywowałem jako pierwsze abonament czy pakiet zniżek. Na pewno mam włączone wszystkie zniżki, dodatkowo dodam że aktywacje pakietów i abonamentu zrobiłem tego samego dnia.
@EasyShopping-24 konsultuję kwestię naliczanych opłat i wrócę z informacją.
@EasyShopping-24 wracam z informacją. Naliczona opłata za abonament profesjonalny pojawiła się ze względu, że najpierw wykupiłeś abonament profesjonalny z 199,00 (o godzinie 12:38) a następnie aktywowałeś zniżkę w Centrum Zniżek (o godzinie 16:37).
Ok,
czy to oznacza że mój darmowy abonament profesjonalny zostanie przedłużony o jeden miesiąc związku z wykupieniem wcześniej abonamentu profesjonalnego niż aktywowałem pakiet zniżek ?
Chodzi mi o to że darmowy pakiet jest na 90, czy związku z tym mój pakiet zostanie przedłużony o kolejne 30 dni związku z wykupieniem pakietu profesjonalnego 4h wczesniejz 12 maja do 11 czerwca ?
Cześć, @EasyShopping-24. Już to sprawdzam. Niedługo wrócę do Ciebie ze szczegółami.
@EasyShopping-24, w takiej sytuacji ważność Twojego pakietu się nie wydłuży.
Najlepszym rozwiązaniem będzie wyłączenie wykupionego Abonamentu profesjonalnego, a następnie, a następnie włączenie nowego, darmowego Abonamentu.