Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Allegro nalicza prowizję i opłaty za wysyłkę w ciągu 2 dni dla sprzedających? Czy czas realizacji ma wpływ na wysokość prowizji? Czy ma znaczenie, czy zrealizuje wysyłkę w ciągu 2 dni, czy później – czy prowizja zostanie naliczona w każdym przypadku? Czy szybsze wysyłki mają większa prowizje, czy to nie ma znaczenia czy ustawie do 5-7 dni czy do 2 dni? Jakie są wasze spostrzeżenia? Pytanie kieruje również do sprzedawców.
@HYDROREN czas realizacji zamówienia, ma wpływ na jakość sprzedaży (nie na kwotę prowizji). O naliczanych opłatach oraz prowizjach, informujemy w załączniku nr 4 do regulaminu - tutaj zostawiam do niego link. Dodatkowo o tym jak obliczamy prowizję od sprzedaży, przeczytasz tutaj. 😊
Nie pisz takich rzeczy na tym forum 🙂
Zapewne juz ktoś uznał, że to w sumie świetny pomysł i wkrótce bedzie wprowadzone nakie ulepszenie 🙂
No bo gdzies wyczytałem, ale nie powiem gdzie, że dlaczego wszystko jest wysylane 2dniowa wysylka, czy to nie jest drogie? Za granicą wysylka paczki to jest 5-9 dnia a 2 dniowa jest o wiele drozsza, więc zacząłem się zastanawiać czy za to też sobie naliczają ale z drugiej strony by na tym troche stracili bo klient zadowolony jak przesyłka jest szybko. No i zacząłem sie zastanawiać czy to też ma znaczenie.... ale moderatorka już rozwiała moje wątpliwości. No mam nadzieje że nie podsunąłem im pomysłu 🙄