Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szarańcza - adresy e-mail oszustów:
Cortniluke@gmail.com
Judiththompson051@gmail.com
Virginiaheyner043@gmail.com
Anabeljason10@gmail.com
Patriciaortega409@gmail.com
Brittanytyler019@outlook.com
Maryclaire0115@gmail.com
Lenajakub0101@gmail.com
Johnsmithkay7811@gmail.com
Belrosealan@gmail.com
Annavillanova1993@gmail.com
Aramitawalker07@yahoo.com
Rolandsmith513@gmail.com
Oliveradrian907@gmail.com
Angelalarry50007@gmail.com
Marknoble0019@gmail.com
Benadormarc310@gmail.com
Mosesmrpaul@gmail.com
Abbeylincon27@gmail.com
Witam.
@cookie000 @dawid89x @0skar dziękuję za zgłoszenia! Te konta zostały zablokowane.
Witam. Kolejny oszust
@dawid89x dziękuję! Konto zostało zablokowane.
Zachowaj czujność, gdy kupujący:
@camil102 dziękuję! To konto jest już zablokowane.
"Witam, czy nadal masz to ogłoszenie na sprzedaż? uprzejmie proszę o odpowiedź na mój osobisty e-mail pod adresem (andrmaliszewski@gmail.com) w celu dalszej dyskusji. Mam nadzieję, że wkrótce przeczytam." od Client:97240017
Po wejściu w wymianę mailową zostałam poproszona o dane do PayPal.
Zakładam więc, że to też jest próba oszustwa.
@Client:44352892 Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Jakaś inwazja :
Hello, do you have this item available for sale? if yes! please reply to my mail (lawrencedrummer01@gmail.com) to discuss more better. thanks.
Client 97214734
@rafter5 Wskazane konto również zablokowaliśmy.
Kolejny złodziej:
Client:97329121
"Witam.
Czy ten przedmiot jest nadal dostępny do sprzedaży? Czy cena jest do negocjacji?
Uprzejmie odpowiedzieć bezpośrednio na mój e-mail tylko na ....... mmarius6010@gmail.com
@0skar bardzo dziękuję za zgłoszenie! Konto jest już zawieszone.
Kolejny zodziej:
Client:97346329
Cześć przyjacielu,
Czy dalej masz to na sprzedaż ? uprzejmie odpowiedz mi, przesyłając mi swój osobisty adres e-mail na mój e-mail (happinesscarlos222@yahoo.com)
Uważajcie na mpawel964@gmail.com, obecnie client: 97025210.
Sprzedawałem Akwarium, które już jakiś czas nie chciało się sprzedać.
Na początku wiadomość po angielsku - ok, może ktoś chce jednak kupić. Napisałem. Później odpowiedź po polsku co mnie zdziwiło. Trochę konwersacji, gdzie jest wyjaśnione, iż akwarium idzie do "kuzyna z MIŃSKA", jak i info, bym po angielsku pisał. Ok, może jednak jakiś Ukrainiec czy Rosjanin chce kupić.... Podałem adres i telefon "dla kuriera" celem odebrania akwarium.
Wszystko było ok, gdyby nie email z PayPal w spamie. Nie jeden, ale dwa, oba po angielsku. Wczytuję się, a tam kwota do przelania dla kuriera na nr konta z Nigerii. Szybkie spojrzenie na sytuację, adres PayPal, szybka wiadomość do PayPal i zacząłem szukać info, aż tu trafiłem.
Dzięki za info, jednakże już się raz dałem nabrać na zakupy z **piiip**, więc teraz się zastanawiam jak to się skończy...
@0skar @jan_bizon bardzo Wam dziękuję! Oba konta są już zablokowane.
Kolejny złodziej:
Client:97355536
Witam, widziałem Twoje ogłoszenie na allegrolokalnie.pl, czy nadal masz ten produkt na sprzedaż, skontaktuj się ze mną na mój email (jonesgrace976@yahoo.com) w celu dalszej rozmowy
Chyba skuteczniej by było zablokować ich adresy email?
Kolejny złodziej, ten sam schemat:
Client:97381189
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
Dzisiejszy mail od Client 97384810
Witam, jestem zainteresowany kupnem tego przedmiotu od Ciebie. czy dalej masz to na sprzedaż? uprzejmie odpowiedz na mojego maila (zuzannaamelia2021@gmail.com) za dalszą rozmowę dzięki
dzisiaj, 10:12
"Witam, widziałem Twoje ogłoszenie na allegrolokalnie.pl, czy nadal masz ten produkt na sprzedaż, skontaktuj się ze mną na mój email (jonesgrace976@yahoo.com) w celu dalszej rozmowy"