Client:98015244
Witam, czy nadal masz to ogłoszenie na sprzedaż? uprzejmie proszę o odpowiedź na mój osobisty e-mail pod adresem (andrmaliszewski@gmail.com) w celu dalszej dyskusji.
Mam nadzieję, że wkrótce przeczytam.
Client:97942420
Witaj, czy nadal masz swój przedmiot do sprzedaży? jeśli tak, proszę o kontakt na mój osobisty e-mail (robertkulasinka@gmail.com) z pozdrowieniami.
Client:94776620
Am interested in buying this item.
Please can you make shipping possible to UK
Client:94654727
hello is the item still available for sale? if yes kindly reply me back to my mail luke91048@gmail.com i'll be waiting to hear back from you thanks and regards
Client:94520949
do you still have it for sale. kindly get back to me at michealjohn4090@gmail.com
Client:94803814
Cześć, czy ta reklama jest nadal ważna w sprzedaży? Wróć do mnie pod adresem (aniamieteki@gmail.com), aby porozmawiać. Dziękuję Ci.
Client:94801210
Witam Czy twój przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? jeśli tak, proszę odpowiedzieć na mój poprzez (marianaannabell247@gmail.com) do dalszej rozmowy...
Client:94746184
Hello Am really interested in buying your Item from you ,if the Advert is still vaild kindly get back to me at (nathanielferdinand77@gmail.com) for more conversation
Best Regard
Ferdinand
@hubis95 już jest podobny wątek z danymi 🙂
@hubis95, dziękuję Ci za te dane! Podsyłam te adresy do zweryfikowania przez odpowiedni dział. 🙂
@G0_Pr0, dziękuję Ci bardzo za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane. 🙂
@PWiKW Dziękuję, zablokowaliśmy już to konto w naszym serwisie.
@_HolaOla_ tak z czystej ciekawości. Czy zgłaszane tu konta do zablokowania sią przed blokadą jakoś weryfikowane czy blokujecie to "z automatu" ?
@Client:44052296 Te konta bardzo często w momencie zgłoszenia są już zablokowane. Jeśli jednak jest inaczej, najpierw przechodzą weryfikację.
Następny oszust
Client:98356469
mmarius6010@gmail.com
Witam. Czy nadal masz swój przedmiot dostępny w sprzedaży, czekając na odpowiedź bezpośrednio na mój e-mail tylko na (mmarius6010@gmail.com). po prostu odpowiedz na mój e-mail bezpośrednio. Będę bardzo zadowolony, aby zobaczyć odpisać. Pozdrowienia
19 Lut. 2021, 17:45
Pozdrawiam
@Client:50519360 @danielkusinski07 Dziękuję Wam za zgłoszenia, to konto jest już u nas zablokowane.
@mirek_18 Dziękujemy za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
Chyba trafiłem na oszustwo , co prawda odpisałem na maila w wiadomości. Jeszcze nic nie szkodzi bo nie ma tam narazie żadnych moich danych. Wydaje się to bardzo podejrzane i po wpisaniu maila w Google wyskoczyło mi oszustwo nigeryjskie. Przesyłam wam wiadomość z Allegro Lokalnie i treści maili.
Nie widać obrazków ,muszą je sprawdzić i zatwierdzić moderatorzy ale dobrze że nie działasz pochopnie.
Dzięki , mam nadzieje ze się niebawem pojawią.
Jak się pojawią to ktoś na pewno potwierdzi twoje obawy lub uspokoi gdy nie będzie to coś co by zagrażało twojemu bezpieczeństwu ,poczekaj na rozwój wydarzeń.
@Client:21242290 No widzisz, a do tego wątku https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/oszustwo-nigeryjskie-lista-adres... nie trafiłeś😏
@Client:21242290 Opisz problem, nie widzimy obrazków, dużo oszust "nigeryjskich".