@la_nika Coś nie tak było z tą roślinką?
Chyba jednak nie jest zablokowane:
Witam. Czy ten przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? Czy cena jest do negocjacji? Uprzejmie odpowiedzieć na mój e-mail bezpośrednio tylko na ....... mmarius6010@gmail.com Dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam
9 Lut. 2021, 03:29
@madzialena_an, mail, którego dostałaś, pochodzi od innego użytkownika. Jednak z tego, co widzę, to konto również zostało przez nas zablokowane. Twój mail pochodzi z 9.02, więc być może zostało ono zgłoszone i zablokowane w tym międzyczasie. 🙂
Kolejny złodziej:
Nadal na sprzedaż?? proszę odpowiedzieć na mój e-mail lub WhatsApp z ostateczną ceną (alectramblay71@gmail.com)
+13023100770
Client:98901314
Dzień dobry,
zgłosiła się do mnie ta sama osoba. Trwa atak widocznie od jakiegoś czasu.
Tez mi pisze i klepie rozne bajki ze pracuje w stanach
Owszem , dalej działają :
98010645 , agnieszkaolińska0@gmail.com. Widocznie ciągle udaje im się kogoś naciągnąć .
Kolejny złodziej:
@0skar dziękuję! Jest już zablokowany.
Dorzucam kolejnego oszusta
Kolejny oszust
@adasku32 Dziękujemy za zgłoszenie. Zablokowaliśmy konto.
"Witam,
Client:94965749
Witam, czy nadal masz swój przedmiot na sprzedaż? jeśli tak, proszę o kontakt na mój osobisty e-mail ... (leopoldchristoph1990@gmail.com)
dzisiaj, 07:32"
Proszę o zablokowanie. Jeżeli przy zakładaniu konta należy podać email (a pewnie trzeba, nie wiem jak teraz bo moje zakładałem jak dinozaury jeszcze po ziemi chodziły) to może by zablokować te maile bo z tego co widzę powtarzają się.
@Skfary Konto zablokowaliśmy. Dziękuję za zgłoszenie 👍
Zachowaj czujność, gdy kupujący:
Witam, czy nadal masz swój przedmiot na sprzedaż? jeśli tak, proszę o kontakt na mój osobisty e-mail ... (leopoldchristoph1990@gmail.com)
dzisiaj, 16:16
leopoldchristoph działa dalej
@daw2007 Dziękujemy za zgłoszenie. Konto zablokowane.
Dziękuję za zablokowanie, niestety dziś objawił się kolejny:
@Skfary Dziękujemy, że napisałeś. Zajmiemy się tym.