Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dzień dobry,
3 dzień tygodnia i znowu błędy Poczty - tworzy paczkę Packeta ale nie drukuje etykiety - błąd. Masakra.
@AQUASYSTEMS Jesteś pewien, że problem nie dotyczy ustawień drukowania?
Na bank nie. Wszystkie inne z poczty się wydrukowały tylko Packeta wywala problem: Wystąpił błąd podczas pobierania etykiety paczki
@AQUASYSTEMS Prześlij zrzut ekranu z widokiem cytowanego komunikatu i podaj numer zamówienia, o które chodzi.
Dotyczy zamówień:
799a11a0-6fa2-11ef-9cb9-5785fde756b9
efcaff80-6fa5-11ef-b260-a98e6057c537
6b422410-6fc2-11ef-ab4b-0514c3478f14
4153e980-6fa5-11ef-95ac-05eccbfacec9
@AQUASYSTEMS Widzę, że problem występuje w narzędziu zewnętrznym. W tej sytuacji sugeruję kontakt z działem wsparcia klienta firmy, która udostępniła narzędzie. Jeśli otrzymasz potwierdzenie, że problem leży po stronie Allegro, napisz na naszym eksperckim forum allegro-api.
Dziękuję bardzo.
dostałam informację, że to po stronie przewoźnika problem istnieje. Zgłosić na podany email?
oczywiście, że problem leży po Waszej stronie. Mamy ten sam problem - generuje numer listu ale nie zwraca przez api etykiety. Próbując ją pobrać bezpośrednio przez stronę allegro wyrzuca komunikat o przerwie technicznej przewoźnika. Od poniedziałku nie jesteśmy w stanie nadać tych paczek. Reszta poczty działa normalnie.
@coffee-world Jeśli chodzi Ci o problem techniczny w Poczcie Polskiej, zgodnie z informacją zamieszczoną tutaj przez Paulę, został rozwiązany.
Którego przewoźnika dotyczy komunikat? Podaj mi numer zamówienia.
packeta.
@coffee-world Proszę jeszcze o numer zamówienia.