Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam ma pytanie skonczył mi sie okres gdzie mialem PAKIET POWITALNY na etapie pierwszym i nie wiem czemu nie został mi aktywowany PAKIET DRUGI ten co jest na trzy miesiace w etapie pierwszym mialem wykorzystane ponad 50 wyroznien i wystawionych w ciagu tego miesiaca promocji ponad 50 ogloszen czyli z tego co wiem spelnilem warunki zeby dostac sie do nastepnego etapu 😕
Pakiety i zniżki zostaną uruchomione najpóźniej w ciągu dwóch dni roboczych od rozpoczęcia miesiąca trzeciego.
@LEW433 Skąd to skopiowałeś? Z aktualnego regulaminu? 😄
dzis mija trzeci dzien a znizek nie ma 😕 moze ktos z moderacji pomoze 😕@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@mirko75 Sprawdziliśmy dokładnie sytuację na Twoim koncie i bardzo mi przykro, ale nie spełniłeś warunku posiadania 50 ofert aktywnych lub osiągnięcia obrotu na poziomie 10 000 zł.
Zgodnie z treścią Regulaminu 10b: "posiadasz opublikowane minimum 50 Ofert lub od początku miesiąca pierwszego do Terminu weryfikacji I obrót na Twoim Koncie Firma wyniósł minimum 10 000 złotych brutto. Pamiętaj, że do obrotu nie zaliczamy transakcji, w których Towar został zwrócony"
myslelem ze ma byc opublikowanych łaczne przez cały pierwszy etam 50 ofert a nie ze danym momencie ma byc 50 wystawionych 😕 rozumiem ze juz nie ma szans zeby jakos zdobyc ten nastepny zestaw znizek ?
@mirko75 Niestety nie, jeśli nie spełniłeś jednego z warunków, nie możemy cofnąć kwalifikacji do następnego etapu.