Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kilku znajomych do mnie napisało, że znikają mi aukcje. Ogólnie mam nie całe 500 jednak oni widza czasami 200, czasami 100, czasami 0 i czasem nie całe 500. Co to może być ? Dziękuje za pomoc.
Aty widzisz swoje wszystkie aukcje?
Tak
@bob-shop Tak z ciekawości jaką masz liczbę ofert w zakładce "Moje oferty"?
Nie całe 500
@bob-shop ja widzę u Ciebie 235 aukcji 🙂
@bob-shop Potwierdzam. Raz widzę ponad 400, raz tak jak @konto zamknięte a innym razem nic 🤣😂
@Kaliope_Brzeg u Ciebie widzę 4140 ofert 🙂
@konto zamknięte Kurka, dobrze, że nie zero bo zaczęłam się już bać że to u wszystkich taka przypadłość 🤣
@Kaliope_Brzeg to wołamy kawalerię 🙂 @nat_not @mr_oma
@bob-shop Ja widzę teraz 235 Twoich ofert - wszystkie niezgodne z regulaminem. 2 lata rękojmi ma być na nowe przedmioty.
O, a już po chwili jest zero.
@bob-shop Zmień natychmiast zapisy w aukcjach bo niedługo zobaczymy u Ciebie minus 500 ofert 😂
Cześć wszystkim
Co to nasze all robi 😉 oferty pojawiają się i znikają trade pokazuje w cały świat statystyki, ads się raz ładuje raz czysty ekran z MS już dawno na szczęście zrezygnowałem, co innego mi pokazuje przez strony all a co innego przez pobierane dane api.
Trade raz pokazuje i wylicza sprzedaż po kilku min od zakupu później po godz a po paru min pokazuje sprzedaż sprzed kilku godz bez zliczania sprzedaży z ostatnich sprzedaży.
@la_nika @_HolaOla_ @mr_oma czy możecie się dla Nas dowiedzieć czy są jakieś problemy serwerowe?
@TOPe-commerce nie mamy teraz problemów serwerowych. Prześlij proszę zrzuty ekranu z błędami, skonsultuję tą sprawę z odpowiednim działem.
@la_nika czyli to też nie są problemy serwerowe? Co w takim razie powoduje taką sytuację?
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/po%C5%82owa-ofert-znika/m-p/1438...
@la_nika coś się dzieje niech IT sprawdzi
@konto zamknięte podeslal link z jednym z przypadków
@la_nika na allegro-api ktoś właśnie opisał również problemy z pobrań api u mnie ten sam przypadek
@la_nika czy aktywność moderacji ogranicza się tylko do łączenia wątków, które niekoniecznie mają ze sobą coś wspólnego?
@konto zamknięte akurat w tej kwestii dziewczyny nie poradzą co najwyżej mogą się podpytać bo nie każdy jest programistą. To co uzyskają w informacjach nam przekazują ale czy uzyskaja w odp prawde tego nawet one nie wiedza.
Co do łączenia tematów to akurat dobrze bo nie ma takiego śmietnika tylko mogło by to być w formie katalogów tematycznych a nie tak jak teraz podpinanie wątku w wątku