Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, jestem początkującym sprzedawcą. Nie mam jeszcze możliwości sprzedaży produktów ze Smart. Nie korzystam z opcji wysyłek z allegro. Wszystkie przesyłki opłacam i nadaję za pośrednictwem apaczka. Dzisiaj wysłałem 2 paczki za pośrednictwem poczty polskiej zgodnie ze zleceniem - do punktu. Koszt wysyłki ustalonej przez allegro to 11,99zł. I też podobną kwotę zapłaciłem na apaczka. Logując się dzisiaj na konto patrzę że ubyło mi pieniędzy z salda allegro. Allegro pobrało mi opłatę za paczki które wysłałem, czyli wychodzi na to że to ja pokryłem koszt wysyłki a nie kupujący. Nie wiem o co chodzi skoro nie rozliczam się z allegro za przesyłki tylko wysyłam na własną rękę ??
@AP_INSTAL_PL Metoda, jaką udostępniłeś jest z przedrostkiem "Allegro", a to oznacza, że jest to metoda dostawy na umowie pomiędzy Allegro a przewoźnikiem. Podając zamaskowany adres mailowy klienta, system rozpoznaje paczkę, jako naszą - zatem opłata z naszej strony jest prawidłowa.
Czyli rozumiem że przez to że podałem unikalny email kupującego jestem teraz -24zł i mi tego nie zwrócą?
@AP_INSTAL_PL @Tak. Będziesz na minusie.
Zerknij tutaj.
Jeśli chcesz nadawać przez zewnętrzne narzędzia to z adresu skopiowanego z Allegro musisz wycinać „+identyfikatortransakcji” i zostawić tylko stalykodnadawcy@allegromail.com
stałykodnadawcy+identyfikatortransakcji@allegromail.pl
Złóż reklamację do Apaczki. Oni obsługują wysyłki z przedrostkiem Allegro.