Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, generuję etykiety z wysyłam z allegro. Dziś poczta nie chce przyjąć przesyłek, twierdzą, że wygasła umowa z allegro, proszę o pilną pomoc.
Właśnie miałam telefon z Poczty ,że przesyłka nie wyjdzie bo umowa była do wczoraj z Pocztą. Kiedy problem zostanie rozwiązany ? Czy klient ma zmienić sposób dostawy, przewoźnika ??
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ czy mogę prosić o informację jeśli przesyłka będzie mogła być nadana
@RED podstawa prawna "bo tak"
Na razie nie mam odpowiedzi na mailu, za około godzinę będę na poczcie i sprawdzę, czy ta paczka przejdzie.
Mam jeszcze nowe paczki na pocztę dzisiaj, co będzie, jak poczta ich nie przyjmie...
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Rozwiążcie problem, przecież jesteście stroną.
Potwierdzam problem. Również u mnie, dziś ok. godz. 10 poczta nie przyjęła przesyłek. Powód: brak umowy z Allegro.
Przesyłki nie przechodzą również dzisiaj dopiero z poczty wróciłem. Brak umowy z Allegro.
Do tej pory bez problemu wysyłałam paczki Allegro Pocztex kurier 48 narzędzie wysyłam z Allegro. A teraz wyskakuje zamów kuriera ??? o co chodzi?
Te wszystkie wysyłki na allegro są tak zagmatwane, trzeba zamawiać 100 kurierów, pora chyba zrezygnować z tego smarta wliczyć koszt wysyłki w cenę towaru i oferować wysyłkę za darmo.
czemu tak wyskakuje? zawsze drukowałam etykietę i zanosiłam na pocztę @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ co mam zrobić z tym?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Właściwie dlaczego do przesyłki PP pojawia się możliwość zamówienia podjazdu kuriera skoro wiadomo, że takiej możliwości nie ma ? Kolejny babol nowego WZA?
@Kaliope_Brzeg i myślisz że na poczcie będzie ok? bo tak właśnie zrobiłam🤣
O ile nie wyskoczy nowy problem typu wygasła umowa z PP, o którym tu ostatnio ludzie pisali to na pewno będzie ok 😂
Tutaj zobacz : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/pocz%C4%85tkuj%C4%85cy-sprzedawcy/poczta-nie-przyjmuje-tej-przesy%...
aaaa to jakoś grubo się porobiło😎 w takim razie trzeba będzie składać reklamacje do allegro dzięki @Kaliope_Brzeg
kurde😎 nie mam umowy nigdy nie miałam 😁 helouuu @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ co jest grane? co jeśli nie będę mogła wysłać paczki w terminie przeze mnie deklarowanym?
Ale to bardziej chodzi o umowę Allegro z Pocztą. Zresztą, kto wie o co tu chodzi 🤣
dziękuję za pomoc🌸
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ nr zamówienia 7397dfd0-52fd-11ed-b5be-87a91faf902c proszę o pomoc