anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podejrzany mail, wyciek danych ?

Client:80340374
#14 Krzewiciel#
tytuł: Umowa handlowa zakup przedmiotów  edycja, edycja

Dzień dobry, edycja

nawiązując do naszej rozmowy telefonicznej kontaktuje się z Państwem z firmy edycja  dotyczącej współpracy handlowej  o zakup przedmiotów wystawionych u Państwa aukcjach allegro, potrzebuje kilku informacji do sporządzenia umowy:

Allegro użytkownik: edycja

1) NIP firmy:

2) Nr. konta bankowego:

3) Adres wysyłki towaru:

3) Kontakt do osoby odpowiedzialnej za faktury:
Imię:
Telefon:
Email:
4) Kontakt do osoby zatwierdzająca zamówienia poprzez email lub formularz na stronie internetowej:
Imię:
Telefon:
Email:
5) Strona internetowa (jeżeli taką posiadacie):
www.

W razie pytań proszę dzwonić pod numer: edycja

Z nikim nie rozmawialem na ten temat. Mail przyszedl bezpośrednio na maila powiązanego z allegro, używam go tylko do allegro i nawet zamowien z niego nie robie. Jest to mail stricte do obsłui allegro

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_   skąd nadawca znał tego maila i wiedzial z jakim kontem allegro jest powiązany ? Jakieś pomysły ?

Wiem, że w grudniu byl wyciek danych ale z tego co się orientuje to poszkodowanych poinformowano o zdarzeniu. Ja żadnej informacji nie otrzymałem. Kolejny wyciek danych ?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:80340374 Nie, nie mieliśmy wycieku danych. Czy możesz podać numer, z którego otrzymałeś ten telefon oraz przesłać mi wiadomość mailową, którą otrzymałeś na adres spolecznosc@allegro.pl? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

_Likos_
#21 Demiurg#

@Client:80340374  hmm moim zdaniem własnie ten mail to próba wyłudzenia danych.

oznacz moderatorów