Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam podjazd do kilku przesyłek na godzinę 12-14. Zwykle moja kurierka podjeżdża przed 12 albo po 14, natomiast chciałam ją dopytać kiedy u mnie będzie, ale ma niestety niedostępny telefon. Widzę też, że dziś są jakieś dziwne problemy z kurierami, jest kilka wątków o tym tu na forum i przyznam szczerze, zaczynam się nieco denerwować, że nikt do mnie dziś już nie przyjedzie. Czy jest możliwość sprawdzić, czy informacja o podjeździe dotarła do przewoźnika?
Dodatkowo nie mogłam zamówić podjazdu na dzisiaj 12-14 do paczki wprowadzonej do systemu o 11:41, a zawsze mogłam zamawiać do 11:59. Do pozostałych paczek podjazd został zamówiony jakoś przed 10.
@SPHayWay podaj proszę numer podjazdu i numer przesyłki dla kurierki z DHL oraz numer przesyłki, dla której nie mogłaś zamówić podjazdu.
Numer podjazdu: AD5612738
Numery przesyłek, które miały zostać dziś odebrane: AD014IT8V1, AD014M9YD3, AD014MATR9
Numer przesyłki, dla której nie mogłam zamówić podjazdu na dzisiaj: AD014PH799
Zaznaczę, że dla tej ostatniej mogłam zamawiać na kolejne dni.
@SPHayWay dziękuję! Zgłosiłam interwencję w sprawie tego podjazdu. W godzinach granicznych zamówienia podjazdu nic się nie zmieniło, ale najprawdopodobniej z powodu niedostępności kuriera dzisiejszy podjazd nie został zaproponowany.
Czy będą jakieś konkretne informacje co do dzisiejszego podjazdu, czy jest jeszcze szansa, czy raczej powinnam się nastawić, że dziś już nikt do mnie nie przyjedzie?
@SPHayWay nie mam pewności, ale podejrzewam, że dzisiaj kurier już nie podjedzie 😞
Interwencja jest zgłoszona bezpośrednio w oddziale, ale obawiam się, że zlecenie zostanie zrealizowane dopiero jutro. Jeśli wpłynie to negatywnie na jakość Twojej sprzedaży, wykluczymy te zamówienia.
Właśnie kurierka podjechała, coś się im w systemie wykrzaczyło i mojego zlecenia nie było widać. Dziękuję za interwencję.