anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podjazd DHL

MAMY ROZWIĄZANIE!
SPHayWay
#9 Pomysłodawca

Zamówiłam podjazd do kilku przesyłek na godzinę 12-14. Zwykle moja kurierka podjeżdża przed 12 albo po 14, natomiast chciałam ją dopytać kiedy u mnie będzie, ale ma niestety niedostępny telefon. Widzę też, że dziś są jakieś dziwne problemy z kurierami, jest kilka wątków o tym tu na forum i przyznam szczerze, zaczynam się nieco denerwować, że nikt do mnie dziś już nie przyjedzie. Czy jest możliwość sprawdzić, czy informacja o podjeździe dotarła do przewoźnika?

Dodatkowo nie mogłam zamówić podjazdu na dzisiaj 12-14 do paczki wprowadzonej do systemu o 11:41, a zawsze mogłam zamawiać do 11:59. Do pozostałych paczek podjazd został zamówiony jakoś przed 10.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@SPHayWay podaj proszę numer podjazdu i numer przesyłki dla kurierki z DHL oraz numer przesyłki, dla której nie mogłaś zamówić podjazdu. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SPHayWay
#9 Pomysłodawca

Numer podjazdu: AD5612738
Numery przesyłek, które miały zostać dziś odebrane: AD014IT8V1, AD014M9YD3, AD014MATR9
Numer przesyłki, dla której nie mogłam zamówić podjazdu na dzisiaj: AD014PH799

Zaznaczę, że dla tej ostatniej mogłam zamawiać na kolejne dni.

oznacz moderatorów
la_nika

@SPHayWay dziękuję! Zgłosiłam interwencję w sprawie tego podjazdu. W godzinach granicznych zamówienia podjazdu nic się nie zmieniło, ale najprawdopodobniej z powodu niedostępności kuriera dzisiejszy podjazd nie został zaproponowany. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SPHayWay
#9 Pomysłodawca

Czy będą jakieś konkretne informacje co do dzisiejszego podjazdu, czy jest jeszcze szansa, czy raczej powinnam się nastawić, że dziś już nikt do mnie nie przyjedzie?

oznacz moderatorów
la_nika

@SPHayWay nie mam pewności, ale podejrzewam, że dzisiaj kurier już nie podjedzie 😞 
Interwencja jest zgłoszona bezpośrednio w oddziale, ale obawiam się, że zlecenie zostanie zrealizowane dopiero jutro. Jeśli wpłynie to negatywnie na jakość Twojej sprzedaży, wykluczymy te zamówienia. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
SPHayWay
#9 Pomysłodawca

Właśnie kurierka podjechała, coś się im w systemie wykrzaczyło i mojego zlecenia nie było widać. Dziękuję za interwencję.

oznacz moderatorów