Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, w grudniu, miesiąc temu sprzedałem na Allegro 68 przedmiotów po 1 zł z bezpłatną wysyłką drogą e-mail (były to przedmioty w grze online). łączna kwota jaką dostałem od kupującego wynosiła 68 złotych.
W dniu dzisiejszym na podsumowaniu za tą transakcję mam do spłaty dla Allegro.... 136,00 złotych, czyli prowizja od tej sprzedaży wyniosła .... 200% ? jestem laikiem w sprzedaży na allegro, bardzo rzadko cos wystawiam a na allegro lokalnie było to pierwszy raz...
O co tu chodzi? bo nie rozumiem..
@Hikaru22 Prowizja od sprzedaży w kategorii Gry online (MMO) wynisi 8%, ale nie mniej niż 2 zł. Informacja znajduje się w regulaminie.
@Hikaru22 No to zrobiłeś biznes życia 😂
@Hikaru22 Masz nauczkę, że trzeba czytać regulamin 10 razy, najlepiej z pomocą prawnika, zanim coś tu wystawisz, inaczej to nie Ty zarobisz, tylko Allegro na Tobie 🙂
Poproś o anulowanie tych opłat tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10&subjectId=b041ba5e-6...
@xyz96 Jasne, na pewno anulują. Sprzedaż doszła do skutku i pozamiatane 😊
To przykre ale allegro chyba się ciszy i ceni takich handlowców którzy płacą i płaczą i raczej twych łez nie otrze.
po rozmowie z kupujacym, oswiadczyl on iz towar mi zwroci a ja jemu pieniadze. wlasnie zrobilem przelew ale tylko zewnetrzny ( nie mam nic finansow na Payu), zapisalem potiwerdzenie i wysle do allegro i w zwiazku z tym iz transakcja zostala anulowana niech anuluja tez tą śmieszną prowizję...