anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

pomimo posiadania srodkow nie moge ich wyplacic i nie wiem czy sa zablokowane dopoki kupujacy otrzym

42365239
#7 Wielbiciel#

pomimo posiadania srodkow nie moge ich wyplacic i nie wiem czy sa zablokowane dopoki kupujacyotrzyma towar i nie zglosi problemow

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Musisz mieć coś niezweryfikowane lub jakąś blokadę. Z wypłatą na Allegro nikt nie musi czekać do otrzymania towaru. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Może tak być, a to pierwsza sprzedaż?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@42365239 Widzę, że masz ustawione automatyczne wypłaty. Jeśli chcesz wypłacać środki w dowolnym momencie, musisz zmienić ustawienia wypłat.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@nat_not a to ciekawe co piszesz🤔, bo ja mam ustawione "automatycznie, codziennie od kwoty 300,00 zł", ale jak mam na Allegro 299,99 zł , to mogę wypłacić "ręcznie" klikając WYPŁAĆ ŚRODKI

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T Rozumiem, w takim razie proszę @42365239 o doprecyzowanie jakie opcje lub komunikaty widzi w swojej zakładce.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

42365239
#7 Wielbiciel#

poprostu pasek wyplata srodkow jest szary i nie mozna w niego kliknac

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@42365239 Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Wczoraj wypłacałam ręcznie 16zł z konta gdzie mam ustawione automatyczne wypłaty. Dziwne.... W ogóle dziwne było to, że same się nie wypłaciły, bo u jednego operatora było kilka stówek, a drugiego tylko tyle. Mam wrażenie że dawniej wystarczało,  że ogólna kwota te 20zł przekraczała i wypłacało się samo wszystko od obu operatorów...  

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@42365239 Dostałam informację, że Twoje konto jest w trakcie weryfikacji u operatora. Środki będzie można wypłaczyć po pozytywnym zakończeniu weryfikacji.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów