Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
pomimo posiadania srodkow nie moge ich wyplacic i nie wiem czy sa zablokowane dopoki kupujacyotrzyma towar i nie zglosi problemow
Musisz mieć coś niezweryfikowane lub jakąś blokadę. Z wypłatą na Allegro nikt nie musi czekać do otrzymania towaru.
Może tak być, a to pierwsza sprzedaż?
@42365239 Widzę, że masz ustawione automatyczne wypłaty. Jeśli chcesz wypłacać środki w dowolnym momencie, musisz zmienić ustawienia wypłat.
@nat_not a to ciekawe co piszesz🤔, bo ja mam ustawione "automatycznie, codziennie od kwoty 300,00 zł", ale jak mam na Allegro 299,99 zł , to mogę wypłacić "ręcznie" klikając WYPŁAĆ ŚRODKI
poprostu pasek wyplata srodkow jest szary i nie mozna w niego kliknac
@42365239 Dziękuję. Konsultuję tę sprawę.
Wczoraj wypłacałam ręcznie 16zł z konta gdzie mam ustawione automatyczne wypłaty. Dziwne.... W ogóle dziwne było to, że same się nie wypłaciły, bo u jednego operatora było kilka stówek, a drugiego tylko tyle. Mam wrażenie że dawniej wystarczało, że ogólna kwota te 20zł przekraczała i wypłacało się samo wszystko od obu operatorów...
@42365239 Dostałam informację, że Twoje konto jest w trakcie weryfikacji u operatora. Środki będzie można wypłaczyć po pozytywnym zakończeniu weryfikacji.