Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, proszę o pomoc i poradę w mojej sytuacji.
Zarejestrowałem konto w celu prowadzenia działalności gospodarczej, przeszedłem weryfikację firmy (JDG), weryfikację konta bankowego, weryfikację systemu płatności PayU, ale nie mogę przejść weryfikacji tożsamości. Za pierwszym razem wysłałem skan paszportu i karty Polaka, potem poproszono mnie o jakiś inny dokument oprócz paszportu i wysłałem skan wizy, dziś powtórną prośbę o dokument potwierdzający moją tożsamość (nie mam karty pobytu czasowego ani stałego), wysłałem paszport. Co powinienem zrobić, jeśli nie mogę z wami handlować Dajcie mi znać, żebym nie marnował swojego i waszego czasu. Dziękuję.
@GRplus, z tego, co widzę, Twoje konto jest zweryfikowane i aktywne, ale zgłoszę sprawę do weryfikacji i dam Ci znać, jaki może występować problem z weryfikacją tożsamośći.
@GRplus, wniosek jest w weryfikacji u operatora płatności - po weryfikacji albo zostanie to zaakceptowane, albo otrzymasz informację zwrotną, jaki dokument powinieneś dołączyć lub co jest nie tak.
Dzień dobry. Znowu są problema z werifikacją. Nie posiadam karty pobytu. Czy mogę przejść weryfikację tożsamości na podstawie paszportu?
@GRplus do przeprowadzenia weryfikacji, potrzebne będzie załączenie dwóch dokumentów tożsamości - jednym z nich, może być paszport. Natomiat musi być też drugi dokument potwierdzający tożsamość. Wiza oraz karta pobytu nie są dokumentami tożsamości.
Czy może być takim dokumentem prawo jazdy białorusina? Bo nic innego nie mam.
@GRplus Nie - prawo jazdy nie jest dokumentem tożsamości. ID z białorusi będzie dokumentem tożsamości.
Tak, ale zgodnie z przepisami Białorusi, obywatel ma pravo na posiadanie tylko jednego dokumenta tożsamości: lub ID-karta lub paszport.
https://www.knews.by/news/zakon-i-poryadok/id-karta-ili-pasport-chemu-otdat-predpochtenie/
@GRplus wymagane są dwa dokumenty potwierdzające tożsamość, aby przesłać do weryfikacji. Ustalam jakie mamy jeszcze możliwości i wrócę gdy ustalę szczegóły.
@Sa_nova Bardzo dziękuje. Oczekuje na odpowiedź
@GRplus Wracamy z odpowiedzią - w celu weryfikacji PayU prześlij proszę dokument o nadaniu numeru PESEL oraz białoruskie prawo jazdy 🙂
@matt_rose Jak mogę wysłać te dokumenty, ponieważ w miejscu dodawania brakuje w/w typów dokumentów? Dostępnie do wyboru tylko paszport, dowód osobisty, karta pobytu. Czy mogę wysłać emailem? Bardzo dziękuje.
@GRplus Powinieneś już mieć możliwość dołączenia tych dokumentów w nowej sekcji we wniosku, sprawdź proszę 😉
Wysłano, dziękuję.