Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry:)
Chcielibyśmy zapytać w jaki sposób włączyć powiadomienia np o tym, że została wystawiona nowa aukcja?
@cd-keye_pl Ustawienia powiadomień możecie zmienić w tej zakładce.
Bardzo dziękuję @nat_not
To czemu przychodzą maile z ofertami które obserwuje skoro wyłączyłam tą funkcjonalność??
@rossen4 Cześć. 🙂 Ustawienia powiadomień dotyczące obserwowanych ofert znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/obserwowane/oferty
No super dzięki, wprawdzie taki widok jest tylko w przeglądarce a ja korzystam głównie z appki ale fajnie, ulga 😉
Dziś otrzymałem ankietę do wypełnienia o weryfikacji/sprawdzaniu nowych ofert przed ich publikacją. Sprawdzacie i odrzucacie lub akceptujecie. OK. Trwa to trochę dłużej i trzeba będzie kolejną osobę posadzić na stanowisko - pilnuj czy wpuścili 😉
Do sedna...
Wystawiłem kilkanaście nowych ofert i ..
POWIADOMIENIA o nowych wystawianych dziś ofertach w moim asortymencie przestały przychodzić na e-mail
W naszej firmie było to konieczne, gdyż zarząd i dyrekcja podglądały pracę podwładnych. Siedząc daleko od biura w swoich bunkrach.
Wyłączyliście ? Czy tylko chwilowy ZONK ?
Cześć @brakestop. Przekazałam zgłoszenie do weryfikacji. Gdy otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.