Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wiatm,
Dlaczego nie przychodza powiadomienia o sprzedaży mimo zaznaczonego okienka w opcjach?
@toolpusher Sprawdź proszę dokładnie wszystkie zakładki w swojej poczcie mailowej, w szczególności spam, powiadomienia lub inne. Jeśli wciąż nie znajdziesz tych wiadomości podaj mi proszę przykładowy numer zamówienia, do którego nie dostałeś powiadomienia.
Niedokładnie się wyraziłem. Maile przychodzą ale nie przychodza żdane inne powiadomienia czy to w aplikacji na stronie www. To troche słabo. Nie rozumiem tego. Dlaczego to jest tak ograniczane dla sprzedających. Jako kupujący mam pełen wgląd we wszystko - konwersacja komunikaty, powiadomienia a jako sprzedający mam tylko maile. Wiadomości nie przychodzą mimo zaznaczonego okienka.
Bo w apce masz tylko o sprzedaży, inne są niedostępne.
Własnie ż nic nie mam. Na apkę nic nie przychodzi. Dziwne że takiw wielki twór jak alegro nie umożliwia zarządzaniem sprzedaży poprzez aplikację.
@toolpusher w takim razie poproszę o doprecyzowanie jakie dokładnie wiadomości masz na myśli? Powiadomienia w dzwoneczku? Centrum wiadomości?
Dokłądnie tak mam zaznaczone powiadomienia o sprzedaży wszystkie 3 okienka. Nic nie przychodzi żadne powiadomienie. Tylko email.
@toolpusher Sprawdź, czy masz wyrażone zgody na powiadomienia w swoim urządzeniu mobilnym 🙂
Te powiadomienia nie działają od dawna, ja też mam zgody i nie mam powiadomień w aplikacji, tylko e- mail przychodzi.
mam tylko tam nie punktu o sprzedaży. tylko sa zgody jako kupujacy.
@toolpusher @CHECINIAKI A z jakiej wersji aplikacji korzystacie (sprawdzicie to w Moje Allegro -> Konto -> O programie)? Macie wersję na Android czy iOS?
Ja mam wersję 8.15 na Androida
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ No i co dalej. To tyle? Sprawa wygląda tak, że o wszystkim wie Allegro i moderatorzy i nic dalej nie robicie.
@toolpusher Sprawę zgłosiłam i kiedy otrzymam odpowiedź, to wrócę tutaj z informacjami.
@toolpusher Powiadomienia sprzedażowe działają wyłącznie w aplikacji Allegro Lokalnie i dotyczą wyłącznie sprzedaży w ramach Allegro Lokalnie.
W aplikacji zakupowej Allegro powiadomienia push dotyczą wyłącznie zakupów.
Rozumiem, że zapis w zakładce Zgody na powiadomienia może być mylący. Są to pozostałości po aplikacji Allegro Sprzedaż (która nie jest już przez nas wspierana). Zgłosiłam potrzebę poprawki informacji do odpowiedniego zespołu.
Wysokie prowizje a nawet powiadomienia nie mozna dostać o aplikacji sprzedażowej nie wspomnę. Jak to jest możliwe? Oczywiście pytanie retoryczne.
W każdym razie dzięki za pomoc.