Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, wystawiłem na sprzedaż produkt „Torba fotograficzna Hama”.
Od Allegro otrzymałem wiadomość” cytat:
>>>Dzień dobry, właśnie złożyłem i opłaciłem za "Torba fotograficzna Hama". Zamówienie zostało złożone na Allegrolokalnym przez "kupić teraz". Proszę, zachowaj obraz i postępuj zgodnie z instrrukcjami, aby otrrzymać środki.<<<
(Zainteresowały mnie błędy w treści otrzymanej wiadomości) -zaznaczyłem na czerwono i podkreśliłem
Po zeskanowaniu otrzymanego QR-kodu i wejściu na stronę pojawiły mi się dane kupującego lub OSZUSTA - (otrzymane dane do wysyłki mogę podać) wraz z adresem do wysyłki a następnie miałem wybrać bank w celu zalogowania się i weryfikacji, w celu przelewu na moje konto środków od kupującego
Nadmienię iż strona banku zablokowała proces logowania i autoryzacji natomiast wasz BOT POMOCY poinformował iż w celu weryfikacji na moim koncie powinienem mieć przynajmniej 2000 zł. Co kogo interesuje ile kasy mam na swoim koncie ?
Kolejny temat to rozwiązanie sprawy domniemanego zakupu przez kogoś mojego przedmiotu ,jak ten temat rozwiązać ?
Dane osoby kupującej po wejściu w kod QR
Magdalena
Proszę o wyjaśnienie i zajęcie się tym tematem
@Client:26451206 Podaj proszę login tego użytkownika. Istnieje możliwość, że to nie właściciel konta wysłał Ci tę wiadomość, tylko ktoś, kto się na nie włamał.
Podaję otrzymany screnshot z QR-kodem -poniżej.
A także mój screnshot po wejściu w QR-kod
Proszę o zajęcie się tym tematem .
Co z kupującym jeśli jest on/ona uczciwą osobą proszę o odpowiedż
Pozdrawiam
Dariusz Sykała
[edycja]
Witam czy coś już wiadom w związku z moją sprawą .Jakie czynności podjęto w związku z tym zdażeniem, oraz czy osoba której dane podałem w screnie jest użytkownikiem faktycznie zainteresowanym kupnem mojego przedmiotu czy tylko wyłudzaczem.Proszę o odpowiedż gdyż pojawił się kolejny chętny zainteresowany zakupem i nie wiem co mam zrobić.
Pomóżcie
Odnośnie poprzedniej mojej pogadanki do was załą czam kolejny screnschot z ekranu telefonu od kolejnego zainteresowanego ,czy sprzedaż przedmiotów tak działa, na Allegro co to jest ,kolejna próba WYŁUDZENIA-OSZUSTWA ?
Dlaczego w zakładce na moim koncie nic nie widać odnośnie sprzedażąy tylko e-meile
@Client:26451206 W obu przypadkach proszę Cię o podanie loginów kont, z których otrzymałeś wiadomości.
W pierwszym przypadku kontakt tylko przez e-meila zajezdniasztuki
odpowiedz do: | 50ppmmq96r@allegromail.pl |
A w drugim kontakt przez e-meila i centrum wiadomości allegro irekw28
odpowiedz do: | c3jkcqnl79@allegromail.pl |
@Client:26451206 Dziękuję. Zabezpieczyliśmy oba te konta.
Witam, również otrzymałem taką wiadomość od użytkownika anakonda010680
@Kabix96 Dziękuję. To konto jest już zabezpieczone.
Witam, ja otrzymałem takiej treści wiadomość z konta Client:101924120
Dzień dobry, zamówienie zostało złożone!
„DJI OSMO POCKET 2”.
Zapisz zdjęcie
Аby potwierdzić zamówienie
Pozdrawiam.
@_Siekas Dziękuję za zgłoszenie, to próba wyłudzenia danych, konto zostało już zabezpieczone