anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba do użytkowników

MAMY ROZWIĄZANIE!
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Allegro cenzuruje użytkowników? Serwis zapowiada duże zmiany

Kochani pisze dużo, burzę sie jeszcze więcej i swoje zdanie podtrzymuję.  Jednak ludzie no bez jaj kto bez mojej zgody moje wypowiedzi popodawał??? Prawie same moje i nawet nick podany... Może autor by chociaż dodał coś od siebie? A nie tak same cudze wklejki??? A przedostatni akapit jak dobrze pamietam dotyczył innej wypowiedzi moderatora choć z tego samego postu.

@KOGIEL_T Ciebie też wkleili...

Normalnie ktoś sie napracował nad tym artykułem, że hoho...

Proszę bez mojej zgody moich wiadomości nie wklejać.. A już na pewno nie z moim nickiem...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
(Dzień bez awarii to dzień stracony).
oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki 

Celebrytka normalnie 🙂

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Weź mnie nie wkurzaj. Wróciłam akurat z wywiadówki u córy, więc humor i tak zły. Przeglądam sobie wypociny googla, o coś o Allegro, a tam mój nick.... Grrr.  I nawet chyba wiem kto to xD

oznacz moderatorów
serwis-texas
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki 

"I nawet chyba wiem kto to xD"

Tego przyznaje, nie zrozumiałem. W sensie kto to AnnaG czy kto napisał artykuł?

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Napisał lub podał temat do napisania jeden z użytkowników tego forum. Nie piekliłabym się gdyby nie podał przy tym mojego loginu tego z forum i Allegro, to wkurza. Forum jest małe tylko dla zainteresowanych, google to co innego... Domyślam się kto to ale za rękę nie złapałam więc pozostanie jako domysł.

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@AnnaG-Antyki  napisał(a):

Napisał lub podał temat do napisania jeden z użytkowników tego forum. /.../  Forum jest małe tylko dla zainteresowanych /.../

Aniu, na allegro (jak również na forum AG) może "wejść" każdy (incognito), nawet ktoś nie zarejestrowany jako użytkownik. Może przeglądać dowolne treści, kopiować je, a nawet wydrukować i np. powiesić je sobie na ścianie w toalecie 😉.

Natomiast wydaje mi się, że już publikacja takich treści (na obcej witrynie) z podaniem loginów ich autorów jest bezprawna. Niewykluczone, że w tej kwestii można by nawet poprosić o opinię Opiekuna/Administratora AG (w domyśle: i ewentualnie coś z tym dalej zrobić).

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

I ciekawostka

Ten artykuł naprawdę mi się podoba, podpisuję się obiema łapkami i nóżkami i idę poszukać na wykopie co tam pisali...

Allegro wkurzyło kolejną grupę internautów. Padają zarzuty masowej inwigilacji

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@AnnaG-Antyki  mi to nie przeszkadza😉, ale Grzesiu @gdvorek , to może się poczuć zraniony 😁

KOGIEL_T_1-1758719348520.png

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Przez przypadek to rozwiązanie klepłam xD. A nasz moderator chyba profilaktycznie woli nie pisać, żeby znowu nie skopiowali. tez się od razu bardziej pilnuję:)

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@KOGIEL_T  😂 A może raczej nie zraniony, tylko raniący (platformę?) -"Niech ryczy z bólu ranny łoś". 😀

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@szymela54  no ja bym się poczuł zraniony, gdyby ktoś w artykule insynuował, że  jestem moderatem raniącym Allegro😉

a tak btw, to szkoda, że nie wkleili twojego Résumé😔

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@KOGIEL_T Powiem Ci, że (dla nich) to dobrze, że nie wkleili 😏

oznacz moderatorów
az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@AnnaG-Antyki niech się allegro cieszy że tamci nie trafili na moje opierdzielanki po snieżku i allegro odnośnie wyplaty protecta do każdej problematycznej sprawy. Zarząd by sie tą laurką zadławił.

oznacz moderatorów