Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro cenzuruje użytkowników? Serwis zapowiada duże zmiany
Kochani pisze dużo, burzę sie jeszcze więcej i swoje zdanie podtrzymuję. Jednak ludzie no bez jaj kto bez mojej zgody moje wypowiedzi popodawał??? Prawie same moje i nawet nick podany... Może autor by chociaż dodał coś od siebie? A nie tak same cudze wklejki??? A przedostatni akapit jak dobrze pamietam dotyczył innej wypowiedzi moderatora choć z tego samego postu.
@KOGIEL_T Ciebie też wkleili...
Normalnie ktoś sie napracował nad tym artykułem, że hoho...
Proszę bez mojej zgody moich wiadomości nie wklejać.. A już na pewno nie z moim nickiem...
Celebrytka normalnie 🙂
Weź mnie nie wkurzaj. Wróciłam akurat z wywiadówki u córy, więc humor i tak zły. Przeglądam sobie wypociny googla, o coś o Allegro, a tam mój nick.... Grrr. I nawet chyba wiem kto to xD
"I nawet chyba wiem kto to xD"
Tego przyznaje, nie zrozumiałem. W sensie kto to AnnaG czy kto napisał artykuł?
Napisał lub podał temat do napisania jeden z użytkowników tego forum. Nie piekliłabym się gdyby nie podał przy tym mojego loginu tego z forum i Allegro, to wkurza. Forum jest małe tylko dla zainteresowanych, google to co innego... Domyślam się kto to ale za rękę nie złapałam więc pozostanie jako domysł.
@AnnaG-Antyki napisał(a):
Napisał lub podał temat do napisania jeden z użytkowników tego forum. /.../ Forum jest małe tylko dla zainteresowanych /.../
Aniu, na allegro (jak również na forum AG) może "wejść" każdy (incognito), nawet ktoś nie zarejestrowany jako użytkownik. Może przeglądać dowolne treści, kopiować je, a nawet wydrukować i np. powiesić je sobie na ścianie w toalecie 😉.
Natomiast wydaje mi się, że już publikacja takich treści (na obcej witrynie) z podaniem loginów ich autorów jest bezprawna. Niewykluczone, że w tej kwestii można by nawet poprosić o opinię Opiekuna/Administratora AG (w domyśle: i ewentualnie coś z tym dalej zrobić).
I ciekawostka
Ten artykuł naprawdę mi się podoba, podpisuję się obiema łapkami i nóżkami i idę poszukać na wykopie co tam pisali...
Allegro wkurzyło kolejną grupę internautów. Padają zarzuty masowej inwigilacji
Przez przypadek to rozwiązanie klepłam xD. A nasz moderator chyba profilaktycznie woli nie pisać, żeby znowu nie skopiowali. tez się od razu bardziej pilnuję:)
@KOGIEL_T 😂 A może raczej nie zraniony, tylko raniący (platformę?) -"Niech ryczy z bólu ranny łoś". 😀
@szymela54 no ja bym się poczuł zraniony, gdyby ktoś w artykule insynuował, że jestem moderatem raniącym Allegro😉
a tak btw, to szkoda, że nie wkleili twojego Résumé😔
@KOGIEL_T Powiem Ci, że (dla nich) to dobrze, że nie wkleili 😏
@AnnaG-Antyki niech się allegro cieszy że tamci nie trafili na moje opierdzielanki po snieżku i allegro odnośnie wyplaty protecta do każdej problematycznej sprawy. Zarząd by sie tą laurką zadławił.