Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostałem maila od info@powiadomienia.allegro.pl
W treści wiadomość, że moja umowa została rozwiązana i nie mogę zalogować się już na swoje konto.
Konto jednak nadal bezproblemowo działa.
Mail przyszedł na stary adres mailowy, kiedyś rejestrowany w Allegro. Zmieniłem powiązane konto e-mailowe kilka lat temu.
Nie potrafię oczywiście nigdzie znaleźć opcji kontaktu w sprawie samego konta na Allegro.
Będę wdzięczny za pomoc w wyjaśnieniu sprawy.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Aziss wiadomość dotyczy konta , o którym pewnie zapomniałeś i daaawno nie było użytkowane
Nie posiadałem innych kont na Allegro. Problemów z pamięcią nie mam. Kilka lat temu zmieniałem adres e-mail w Allegro na inny, bardziej bezpieczny.
Powyższa wiadomość przyszła na ten stary adres. Może to system Allegro usuwa jakieś stare adresy mailowe powiązane z kontem i rozsyła dezinformujące wiadomości o zamknięciu "konta"?
@Aziss konto, z którego piszesz, które jest Twoim jedynym kontem, nie ma żadnego wypowiedzenia umowy, nie znalazłam też informacji, abyśmy wysyłali wiadomość e-mail na to konto. Czy możesz przekazać ten e-mail (tak, żebym widziała nadawcę i odbiorcę oraz datę otrzymania wiadomości) na adres spolecznosc@allegro.com?
Dziękuję za reakcję. Przeforwardowałem rzeczonego maila ze starego adresu e-mail na podany przez Panią do kontaktu.
Pozdrawiam.
@Aziss dziękuję! Już wyjaśniam.
Na koncie, z którego piszesz rzeczywiście zmieniłeś adres e-mailowy w 2006 roku, ale miałeś jeszcze inne konto na Allegro na jeszcze inny adres e-mail (właśnie ten z podesłanego e-maila), konto zostało założone w 2001 roku, a ponieważ z niego nie korzystałeś rozwiązaliśmy na nim umowę. Także wszystko się zgadza, a wkrótce dane z konta, na którym umowa została rozwiązana będą usunięte.
Dziękuję.
Owszem. Miałem konto na adres z podesłanego maila od bardzo dawna. W ustawieniach widnieje 2004 rok. Tylko takie konto. Kilka lat temu zmieniłem adres e-mail na koncie, ale chyba nie aż tak dawno tj. w 2006 roku. Wcześniej pisała Pani, że konto Aziss jest jedynym kontem. Ok. Nie wyszukam teraz kiedy dokładnie adres był zmieniany i nie o to tutaj chodzi. Ważne, że sprawa wiadomości została wyjaśniona. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
@Aziss mój błąd, na koncie, z którego piszesz adres e-mail był zmieniony w 2016, nie 2006 🙂
W każdym razie, sprawa wyjaśniona 🙂
Pozdrawiam i miłego dnia!
HI I have same email, what this means? If I just used allegro to buy products ? Does my account will actually be closed ut of nowhere after 6 years using the services?
francisco [edycja] (Client:72497501),
Twoja umowa została rozwiązana.
Twoja umowa z Allegro została rozwiązana. Nie możesz już zalogować się na swoje konto. Twoje dane usuniemy po upływie czasu, który wskazujemy w Polityce prywatności.
Dziękujemy za korzystanie z Allegro. Będziemy szczęśliwi, jeśli jeszcze kiedyś nas odwiedzisz
@Client:50287762 zwróć uwagę, że konto z którego korzystasz to Client:50287762 , a konto które Ci zamknęli , to Client:72497501
@Client:50287762 this is different account 🙂
You are using the Client:50287762 account, and we have closed the Client:72497501 account that you have not used since 2019.