Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chciałbym zapytać co mogę zrobić w przypadku gdy kupujący na Allegro lokalnie założył dyskusję celem wyjaśnienia sprawy oraz zwrotu środków za zakup i oznaczył dyskusję jako nierozwiązana.
Zwrot środków został zlecony jeszcze przed założeniem dyskusji przez kupującego, ale z racji że przelewy nie są natychmiastowe to założył dyskusję. W pierwszej wiadomości w dyskusji poinformowałem kupującego że zwrot został zlecony. Po dwóch tygodniach jak dyskusja przypomniała o sobie czy problem jest rozwiązany kupujący oznaczył ją jako nierozwiązaną. Po prośbie pomocy przez kupującego Allegro wypowiedziało się że wpłatę zwróciłem więc nie mają podstaw do dalszej interwencji, a dyskusja dalej widnieje jako nierozwiązana.
Co mogę zrobić w tej sytuacji?
@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@ko_alka@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Nie wiem czy Allegro zmienia jak nie to możesz poprosić kupującego o zmianę albo zaczekać aż zniknie.
Ostatnią wiadomość, prośbę o zamknięcie dyskusji, wysłałem 4 godziny temu, do teraz cisza nikt nic nie pisze, ani kupujący ani Allegro. Szkoda że sprzedający nie mają możliwości poproszenia Allegro o pomoc w dyskusji tylko trzeba pisać przez formularze kontaktowe lub Gadane.
@Kermuz Podaj mi numer zamówienia lub dyskusji.
Nie wiem czy to o ten numer chodzi czy o jakiś inny:
8cc76582-5e8e-4d8f-835b-cbd58a9c821e
Innych numerów nie widzę jedynie numer płatności na Allegro Lokalnie.
Jeżeli to nie ten to proszę o wskazówkę gdzie znaleźć poprawny.
@Kermuz Dziękuję. Poprosiłam o weryfikację tej sprawy. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@Kermuz Oznaczyliśmy dyskusję jako rozwiązaną.