Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A więc , problem wygląda tak
że, w danych klienta Allegro wpisałem "imię zwykłe"
a nie dane z dowodu osobistego,
i podczas zakładania aukcji, nie spodziewałem się że Allegro przeleje automatycznie
wpłatę od sprzedawcy , na jakieś wirtualne , nieistniejące konto, które nazywa się PayU
po zmianie danych na prawidłowe , system napisał "że dane są dopiero weryfikowane"
i nie ma żadnych szczegółów , co do tego, kiedy system Allegro potwierdzi, że "moje dane z dowodu osobistego"
to dane "które ja uważam za swoje"
po 3 tygodniach, od kiedy , Allegro z własnej woli , wpłaciło pieniądze które ja chciałem mieć w portfelu,
za sprzedaż gier elektronicznych,
"nie mam tych pieniędzy, i dostają jakieś monity od Allegro",
że - ja mam zapłącić prowizję, za aukcję którą przeprowadziłem,
dopiero, Ustawienia wypłat , uruchamiają stronę z której możńa potwierdzić dane do rachunku bankowego,
a te dane, do rachunku bankowego Allegro ma,
"o czym, konsultanci nie mają pojęcia
to zakładki, "Moje konto, moje dane, dane konta
bo - dopiero w linii , Rozliczenia z allegro,
jest, "wcześniejsza opcja Finanse"
Bot Czat , nie podaje żadnych informacji i nie przekierowuje do żadnej osoby która poinformuje co i jak zrobić
i mam takie pytanie,
"czy ktoś wie , co zrobić kiedy przyjdzie kolejny komunikat"
że konto jest niepotwiedzone ??
przy tych zmienionych danych, rachunki powinny się zgadzać
irytacja, jest propocjonalna do , bezsensu , dlaczego ja mam pisać "pracę nt jak jest zbudowany system okien w allegro"
@Client:102395126 W ustawieniach konta nie masz wpisanego ani pełnego adresu, ani imienia i nazwiska w pełnym brzmieniu. Zmień te ustawienia, a następnie prześlij dokumenty potrzebne do weryfikacji danych do wypłat. Takie działanie powinno rozwiązać problem.