Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Ostatnio nie mogę korzystać z konta allegro business. Po zalogowaniu wyskakuje komunikat że nie można wyświetlić strony i jest przycisk powrót do allegro business. Po kliknięciu go resetuje się strona i komunikat znów się pojawia. i tak w kółko.
Czyszczenie ciasteczek oraz pamięci przeglądarki nie pomogło.
Inna przeglądarka daje te same efekty.
Inny komputer również ta sama procedura. Problem pojawił się około miesiąc temu.
@Client:114289497 Żebyśmy mogli cokolwiek sprawdzić potrzebujemy zrzut całego Twojego ekranu z widoczną datą i godziną oraz tym komunikatem i loginem konta, którego dotyczy.
Login konta to: [edycja]
@Client:114289497 Wszystkie informacje, o których pisała Ola, muszą być widoczne na zrzucie.
Jak mam to zrobić jeśli login jest "za mgłą" pod komunikatem? Mam zaedytować screen i umieścić na nim?
@Client:114289497 Prześlij kilka zrzutów, które zobrazują kolejne wykonywane czynności i wymagane dane będą na nich widoczne.
Przy kliknięciu dowolnego przycisku (np. Twój koszyk) strona wraca do 1 zrzutu ekranu.

@Client:114289497 Konsultuję tę sprawę. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
@Client:114289497 Dostałam informację, że musisz się przelogować na konto firmowe. Nie ma tu błędu.