Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie mogę przygotować paczki inpost Allegro. komunikat jest taki, że nie znaleziono zamówienia Allegro mimo, że oba zamówienia są opłacone.
U mnie to samo- zamówienie opłacone przez Allegro, a w Manager przesyłek Inpost nie ma takiego zamówienia...jakieś pomysły?
Ani Inpost ani Baselinker nie widzi opłaconych przesyłek.
A widzicie dane adresowe klientów w zakładce zamówienia na allegro ?
Nie widać danych. nie d a sie zaimportować. ;(
U mnie to samo , tylko że problem dotyczy przesyłek zakupów w dniu dzisiejszym 0o 7:15 i 6 :43.
Zamówienia z wczorajszego dnia bez problemu.
To samo - widać jakiś problem z eksportem - bo zmianie ustawienia w Menager Inpost na pokaż wszystko widać przesyłki tak jakby nie były opłacone.. Jak zwykle nikogo z Allegro do pomocy nie ma.....
to samo - nie przyszły również powiadomienia o sprzedaży na mail (Interia)
Ciekawe kiedy Allegro się zainteresuje tematem @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
z tego co się udało mi dowiedzieć to jest wszystko w trakcie naprawy. odnotowali usterkę i jest to ich priorytetowe zadanie by to zmienić. Niestety nawet nie mają przybliżonego czasu ile to zajmie.
u mnie już działa
U mnie jest już ok
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ tak, wczorajsze zamówienia OK , ale dzisiejszych nie ma możliwosci importować .... ZNOWU AWARIA !!
U mnie już działa
@mpioterek @mdrogeria @kmdm @Dampol24_pl @firma_PREMAR Nasz zespół techniczny został poinformowany o problemie i trwają prace nad usunięciem jego przyczyny.
Przepraszamy za nieprawidłowości. Wkrótce wszystko powinno wrócić do normy.
Działa
Witam mam taki problem nie widzę danych adresowych klientów w moich zamówieniach na allegro ma ktoś taki problem statusy widnieją jako opłacone ale brak danych plus nie mogę ściągnąć zamówień na swój sklep bo wszystkie widnieją jakie nie opłacone do godziny 12.00 wszystko jest okej a po 12,00 problem
Dodatkowo inpost też nie widzi zamówień
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ tak, wczorajsze zamówienia OK , ale dzisiejszych nie ma możliwosci importować .... ZNOWU AWARIA !!
zaczęło działać dzięki