Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nie mogę przygotować paczki inpost Allegro. komunikat jest taki, że nie znaleziono zamówienia Allegro mimo, że oba zamówienia są opłacone.
No właśnie, klient kupił, email z informacją o sprzedaży dostałem, ale maili z wyborem dostawy czy z dokonaną płatnością nie dostałem, mimo, że w zamówieniu mam, że opłacono zamówienie, wczoraj wirtualna poczta miała awarię, ale chyba to nie to skoro też macie problemy?
e: inpost mi zaimportował
@mudol Wiadomość o wyborze formy dostawy i zapłaty została poprawie wygenerowana i wysłana do Ciebie o 09:10. Sprawdź proszę folder ze spamem. Zdarza się, że zagubione powiadomienia trafiają właśnie tam.
Witam,
ostatnie zamówienie, które zostało zaciągniete do baselinkera z allegro jest chwile po 24 - wszystkie po nie zostały ciągle zaciągnięte przez baselinkera, pomimo że są widoczne w panelu allegro? czy ktos ma podobny klopot?
tak, mam ten sam kłopot, zamówienia pobierane przez Allegro API, zamówienia maja komunikat jakby nie były opłacone, dlatego nie przechodzą dalej...
Baselinker zaciąga , tylko nie widzi że są opłacone. Menager paczkomatów Inpost w ogóle nie zaciąga gdyż dla niego są to zamówienia nie opłacone.
Wygląda na błąd Allegro - u nas:
Ciekawe ile potrwa naprawa.
coś drgnęło , pokazują się w zamówieniach dane adresowe , ale system przewoźnika dalej nie widzi przesyłki .
Proszę o pomoc. Po transakcji i opłacie smart brak możliwości wygenerowania etykiety,brak danych z aukcji...pierwszy raz mam taki problem. Jak mam wydrukować klientowi etykietę...?
Jakaś awaria jest na Allegro.