Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysyłam za pomocą DPD, w nowym formularzu nadawczym zapisuje wszystko tak jak zawsze, po czym przy zapisywaniu przesyłki wyskakuje komunikat: "
Błąd przetwarzania
Ulica punktu nadania przesy0142ki jest wymagana"
Przy starym formularzu bez problemu dochodzę do momentu drukowania etykiety. Jak to poprawić, wszy
Podpinam moderatorów, pomogą! 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Potrzebujesz wiedzy z zakresu zwiększania sprzedaży na Allegro?
Zajrzyj na nasz kanał na YouTube!
https://bit.ly/vSprintYT
@Bocerserwis, czy mogę Cię poprosić o zrzut ekranu, na którym widać całe okno przeglądarki wraz z komunikatem? 🙂
Czy udało się pomóc użytkownikowi w tej kwestii?
Niestety mam identyczny problem jak twórca tematu 😞
@ctspolska, poproszę Cię o zrzut ekranu, na którym widać całe okno Twojej przeglądarki. 🙂
Tak to obecnie wygląda.
@ctspolska dziękuję za zrzut! Bardzo proszę o informację czy masz uzupełniony adres nadawczy w książce adresowej w nowym narzędziu? Czy w polu "dane personalne" jest podana dwuczłonowa nazwa oraz adres nadawcy?
@la_nika Dziękuję za pomoc, miałem w książce adresowej wpisaną tylko nazwę firmy, która jest jednym słowem, stąd wynikał mój problem, teraz udało mi się przejść dalej 🙂
@ctspolska super, bardzo się cieszę, że problem został rozwiązany. Pozdrawiam serdecznie! 🙂
Witam
Zauważyłem, że masz problem rozwiązany, proszę pomóż mi, tzw"Bardzo proszę o informację czy masz uzupełniony adres nadawczy w książce adresowej w nowym narzędziu? Gdzie to znajdę? nie mam czegoś takiego jak książka adresowa w nowym narzędziu albo nie wiem gdzie jest. Następnie "Czy w polu "dane personalne" jest podana dwuczłonowa nazwa oraz adres nadawcy? " totalnie tego nie rozumiem!.
Witam
Zauważyłem, że masz problem rozwiązany, proszę pomóż mi, tzw"Bardzo proszę o informację czy masz uzupełniony adres nadawczy w książce adresowej w nowym narzędziu? Gdzie to znajdę? nie mam czegoś takiego jak książka adresowa w nowym narzędziu albo nie wiem gdzie jest. Następnie "Czy w polu "dane personalne" jest podana dwuczłonowa nazwa oraz adres nadawcy? "
@Bocerserwis, książkę adresową znajdziesz w tej zakładce.
Witam
Wydaje mi się, że problem rozwiązałem, wpisałem od nowa adres do odbioru i próbnie sprawdziłem, mogę przejść dalej. Bardzo dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam
@Bocerserwis pewnie nazwa ulicy i numer są połączone i system nie może odczytać poprawnie nazwy i numery domu punktu
Wydaje mi się, że nareszcie się udało, nie mogłem odnaleźć tych danych adresowych, ale w końcu poprawiłem napisałem od nowa adres i teraz widzę, że mogę przechodzić dalej.
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.