anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z ofertą wielowariantową

MAMY ROZWIĄZANIE!
Coradika
#8 Zapaleniec#

Witam,

Proszę o pomoc w ustawieniach ofert wielowariantowych. Bo albo system coś sam namieszał albo coś źle jest poustawiane i nie wiem gdzie co jest nie tak...

Przykład tutaj: https://allegro.pl/oferta/folia-blacha-olowiana-samoprzylepna-premium-0-5mm-ochrona-rtg-1m2-16677742...

mam 2 grubości takich folii ołowianych samoprzylepnych PREMIUM 0,5mm oraz 1,0mm w ustawieniach oferta wielowariantowa mam ustawione i przypisane tylko te 2 opcje do tego produktu. Jednak jak się wejdzie w ofertę tego produktu to pokazuje mi grubości 1,5mm i 2,0mm wersji EKONIMICZNEJ (innego produktu z mojej oferty) oraz wzór/kolor! nie ustawiałem tego! nie wiem skąd to się wzięło!?

powinno do tego Folia / Blacha Ołowiana Samoprzylepna Premium 0,5mm – Ochrona RTG | 1m2 produktu być tylko jeszcze jedna grubość czyli ta oferta Folia / Blacha Ołowiana Samoprzylepna Premium 1,0mm – Ochrona RTG | 1m2 i tyle!!!

Tymczasem pokazuje mi jeszcze wzor/kolor i grubości ale wersji EKONOMICZNEJ mojego produktu. Nie ustawiałem tego do tych ofert.

Tak samo np. przy tej oferice https://allegro.pl/oferta/folia-blacha-olowiana-samoprzylepna-ekonomiczna-0-5mm-ochrona-rtg-1m2-1674... brakuje grubości 0,5mm w wielowariantowym chociaż jest ustawione w ustawieniach!

Może ktoś pomoże to ogarnąć? Z góry dziękuję.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Coradika Proszę Cię o pobranie i wypełnienie szablonu dostępnego tutaj, oraz przesłanie go przez ten formularz. Konsultanci Ci pomogą.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Coradika
#8 Zapaleniec#

A gdzie tam jest opcja załączenia pliku w tym formularzu?

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Coradika gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail, będziesz mógł dodać załączniki. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
Coradika
#8 Zapaleniec#

ok jest już dobrze. Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów