Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Od kilku dni obserwują problem z płatnościami klientów za zakupy na moich aukcjach. Kilkanaście aukcji jest nieopłaconych lub płatności są anulowane, klienci kupują ten sam towar po kilka razy i nie mogą zapłacić. Dotyczy to różnych banków i BLIKA. O co chodzi? Tracę przez to klientów, bo część rezygnuje z zakupów!
@poszukiwacz_eu Piszesz, że klienci nie mogą zapłacić. Kontaktowałeś się z nimi w tej sprawie? Być może problem nie dotyczy Allegro tylko banku lub połączenia z internetem.
Kupujący, którzy mają problemy z zapłatą, powinni się z nami skontaktować bezpośrednio. Wtedy sprawdzimy czy przyczyną są błędy po naszej stronie.
Oczywiście, że się kontaktowałem. Problem nie dotyczy jednego banku i jakiegoś połączenia z internetem, tylko różnych banków, BLIKa czy płatności kartą. Nigdy nie miałem tylu przypadków co teraz - ok. 10 w przeciągu tygodnia. Coś jest ewidentnie nie tak. Jeden klient kupił ten sam produkt 4 razy i ani razu nie mógł zapłacić.
@poszukiwacz_eu Klienci powinni się do nas zgłosić w tej sprawie bezpośrednio. Wtedy postaramy się pomóc.
A oddacie mi pieniądze za anulowane przez klientów zamówienia?
@poszukiwacz_eu oczywiście, odczekaj 7 dni bo tyle klient ma na zapłatę, zmień na anulowane i wystąp o zwrot prowizji 🙂