anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z przesyłką dhl

grafiker
#7 Wielbiciel#

witam mam problem z przesyłką dhl hurtownia z którą współpracuje prawdopodonie wysłała 2 razy ten sam produkt, wygenerowałem poprzez allegro etykiete dhl , paczka została na 100% wysłana a status od tygodnia nie zmienił się i jest cały czas w przygotowaniu, dhl nie odpowiada choć ostało zgłoszone  reklamacja , allegro mi spada jakość wysyłki, co mam w takim razie zrobić aby uniknąć daszych spadków jakości wysyłki?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@grafiker Podaj proszę numer przesyłki, żebym mogła zweryfikować sytuację. 

oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

28618967478

oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

@Sa_nova28618967478

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @grafiker. Niestety nie mogę znaleźć na Twoim koncie zamówienia z taką przesyłką. Proszę, podaj numer zamówienia, którego dotyczy ten problem. 

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

0f098c40-9dff-11ef-9709-d7be5f76372f

oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

DHL JJD000030214008000037365899

oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję, @grafiker. Do zamówienia jest przypisany tylko jeden numer przesyłki. Paczka JJD000030214008000037365899 widnieje jako nienadana. Podjazd kurier powinien odbyć się 13.11.2024 między 10 a 12, ale takiej informacji nie ma w statusach przesyłki. 
Skontaktujemy się w tej sprawie z przewoźnikiem i wrócimy do Ciebie z dalszymi informacjami w wiadomości mailowej. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

Tak ponieważ  na tą samą etykiety drugi raz wysłany został produkt   2 dni pużniej jak zauważyłem iż paczka nie zmieniła status złożyłem reklamację do hurtowni I poprosiłem  o jak najszybsze wysłanie , i w ten sam dzień została wysłana

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@grafiker, wyjaśniamy to w zgłoszeniu mailowym o numerze 46404207 - tam otrzymasz dalsze informacje.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

grafiker
#7 Wielbiciel#

Rozumiem

oznacz moderatorów