Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam problem z zweryfikowaniem konta do wypłat i nie wiem w jaki sposób to ogarnąć. Konto Allegro jest przypisane na mnie, rachunek bankowy mamy wspólny z mężem (jestem współwłaścicielka) i prawdopodobnie przez to wniosek został odrzucony (PayU). Prosiłabym o dobre objaśnienie w jaki sposób to zrobić i czy potrzeba coś jeszcze podesłać. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ale :
Uzupełnij niezbędne dane:
Dane zostały poprawnie uzupełnione, wraz z rachunkiem bankowym
A konto zwykłe czy firmowe?
Zwykłe
Cuda się teraz dzieją: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Może na przelewie podane są tylko dane małżonka, stąd problem. Trzeba poczekać na moderatorki, często udaje im sie pomóc w weryfikacjach.
Tak, podane są tylko jego dane
Ech nie pamiętam co moderacja w takich wypadkach mówiła. Przyjdzie Ci zaczekać na nie do jutra. To jest powód nie przejścia weryfikacji.
To skąd mają wiedzieć że jesteś współwłaścicielem?
@Client:45358048 jeszcze o to dopytuję, widzę, że w Allegro Finanse ustawiłaś wypłatę przekazem pocztowym. Czekam jeszcze na potwierdzenie, ale możliwe, że to jedyny sposób na wypłatę środków w tym przypadku, dam jeszcze znać!
@Client:45358048 skontaktujemy się z Tobą e-mailowo, żeby wyjaśnić jak w tej sytuacji można aktywować konto do wypłat.