Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam problem z weryfikacją wypłat poprzez Revoluta gdyż wszystkie przelewy idą z polskiego numeru konta a musi być w moim przypadku litewskiego numeru i moje pytanie brzmi jak sobie najlepiej i najszybciej z tym poradzić czy da się to jakoś zmienić jak tak to gdzie?
Kiedyś było można, później były problemy ostatnio były tu wpisy że się znowu da, kiedyś należało robić to tak:
Dla rachunku zarejestrowanego na Litwie początek numeru konta będzie zaczynał się od LTxxxxxxxxxxxxx, a w ustawieniach banku musi być wprowadzony poniższy kod i adres Revoluta:
@Obelek_ zmienił Ci Revolut iban z LT na PL?
Znaczy mam dostępny iban PL jak i LT weryfikacje wypłat można zrobić tylko na LT ale problem jest w tym że LT jest tylko do zagranicznych a PL tylko na terenie polski więc wszystkie przelewy do weryfikacji idą z polskiego numery gdzie wymagany jest przelew z numeru litewskiego przez co numery kont się nie zgadzają i ciągle mam odrzucane weryfikacje
@Obelek_ to tak nie działa:) Weź sobie zrób w Revolucie rachunek w euro wpłać tam 10 zl i wybierz go w aplikacji, i wybierz przelew, tam ponownie musisz zmienić ze złotówek na rachunek w euro i pójdzie z litewskiego, pamiętaj, że zawsze taka aktywacja wiąże się z 3 możliwościami wypłat, 1 i 14 dnia każdego miesiąca lub z wypłatą powyżej 4 tys w cyklu codziennym.
@Obelek_ Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
@Obelek_ Przekazano mi, że powinieneś przesłać potwierdzenie przelewu, na którym będzie widoczny numer rachunku i dane rachunku LT51**82. Wcześniej przesłałeś potwierdzenie, ale z numerem rachunku, który nie jest poprawny.
W Ustawieniach masz wskazany główny numer rachunku LT51**82, a przelew jest wysyłany z rachunku technicznego PL, który odbiera złotówki. Powinieneś przeklinać się na swoim koncie Revolut na główny rachunek i z niego wykonać przelew.
Dostałam też informację, że byłeś proszony o kontakt z obsługą Revolut, ale na tę wiadomość już nie odpisałeś. Najlepiej byłoby, żebyś kontynuował korespondencję z osobami, które znają szczegóły tej sprawy.
@Obelek_ o tym mówiłam:)