Problem z weryfikacją Revolut

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Witam mam problem z weryfikacją wypłat poprzez Revoluta gdyż wszystkie przelewy idą z polskiego numeru konta a musi być w moim przypadku litewskiego numeru i moje pytanie brzmi jak sobie najlepiej i najszybciej z tym poradzić czy da się to jakoś zmienić jak tak to gdzie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Kiedyś było można, później były problemy ostatnio były tu wpisy że się znowu da, kiedyś należało robić to tak:
Dla rachunku zarejestrowanego na Litwie początek numeru konta będzie zaczynał się od LTxxxxxxxxxxxxx, a w ustawieniach banku musi być wprowadzony poniższy kod i adres Revoluta:
- Kod BIC/SWIFT: REVOLT21
- Nazwa banku: REVOLUT LTD
- Adres banku: Konstitucijos pr. 21B, LT-08130 Vilnius
- Kraj banku: Litwa

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Obelek_ zmienił Ci Revolut iban z LT na PL?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Znaczy mam dostępny iban PL jak i LT weryfikacje wypłat można zrobić tylko na LT ale problem jest w tym że LT jest tylko do zagranicznych a PL tylko na terenie polski więc wszystkie przelewy do weryfikacji idą z polskiego numery gdzie wymagany jest przelew z numeru litewskiego przez co numery kont się nie zgadzają i ciągle mam odrzucane weryfikacje
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Obelek_ to tak nie działa:) Weź sobie zrób w Revolucie rachunek w euro wpłać tam 10 zl i wybierz go w aplikacji, i wybierz przelew, tam ponownie musisz zmienić ze złotówek na rachunek w euro i pójdzie z litewskiego, pamiętaj, że zawsze taka aktywacja wiąże się z 3 możliwościami wypłat, 1 i 14 dnia każdego miesiąca lub z wypłatą powyżej 4 tys w cyklu codziennym.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Obelek_ Konsultuję Twoją sprawę. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Obelek_ Przekazano mi, że powinieneś przesłać potwierdzenie przelewu, na którym będzie widoczny numer rachunku i dane rachunku LT51**82. Wcześniej przesłałeś potwierdzenie, ale z numerem rachunku, który nie jest poprawny.
W Ustawieniach masz wskazany główny numer rachunku LT51**82, a przelew jest wysyłany z rachunku technicznego PL, który odbiera złotówki. Powinieneś przeklinać się na swoim koncie Revolut na główny rachunek i z niego wykonać przelew.
Dostałam też informację, że byłeś proszony o kontakt z obsługą Revolut, ale na tę wiadomość już nie odpisałeś. Najlepiej byłoby, żebyś kontynuował korespondencję z osobami, które znają szczegóły tej sprawy.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Obelek_ o tym mówiłam:)