Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Podczas ładowania pliku CSV system stale zgłasza błąd: „Invalid Brand. Select value from the drop-down menu.” W rozwijanym menu kolumny „Marka” dostępna jest tylko jedna opcja: „Type value...”. Po wpisaniu mojej marki system nadal zgłasza ten sam błąd — „Invalid Brand”. Warianty „Inny” oraz „Other” również skutkują tym samym błędem. Zasady ochrony marki na zakładce „List offers from file” zostały przeze mnie potwierdzone. To wszystko, co udało mi się znaleźć w instrukcjach dotyczących rozwiązania tego problemu. Proszę o jak najszybsze przekazanie rozwiązania.
@Villa_Candle tak jak wspomniała Basia - liczba dostępnych opcji przekracza możliwości excela, dlatego nie ma możliwości wyboru z rozwijanej listy. Przed uzupełnieniem parametru możesz sprawdzić dostępne wartości dla konkretnej kategorii w formularzu wystawiania oferty, a następnie skopiować ją dokładnie 1 do 1. 😊
@Sa_nova "Przed uzupełnieniem parametru możesz sprawdzić dostępne wartości dla konkretnej kategorii w formularzu wystawiania oferty" - jestem zupełnie 'zielony' w temacie- w jaki sposób i gdzie sprawdza się dostępne wartości dla konkretnej kategorii?
@Sa_nova czy ktoś będzie mi w stanie pomóc w kwestii marki? Tam coś ewidentnie nie funkcjonuje, a przesyłane poradniki nie odpowiadają jak rozwiązać ten problem.
Cześć, @Villa_Candle. Sandra zaproponowała, abyś sprawdził dostępne wartości w formularzu wystawiania oferty. Skorzystaj z opcji Wystaw ofertę i w formularzu wybierz kategorię, w której chcesz wystawić tę ofertę.
Następnie w parametrze Marka sprawdź jakie opcje są dostępne (w formularzu zobaczysz rozwijaną listę) i która z nich odpowiada oferowanemu asortymentowi. Gdy już znajdziesz odpowiednią markę wprowadź ją do pliku.