Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od 2 dni nie moge wygenerowac etykiety Inpostu po sprzedaniu produktu. Gdy wchodze w zakonczone aukcje na allegro lokalnie i "wygeneruj etykiete" czy to na komputerze czy telefonie nie przynosi jakichkolwiek efektow. Nie wystepuje blad, po prostu przycisk wraca z wyszarzenia do ponownej aktywacji, probowalem chyba z 30x przez dwa dni o roznych porach, efekt ten sam. Spotkal sie ktos w ostatnich dniach z czyms takim? Od razu dzwonic do allegro?
Dzieki za jakiekolwiek podpowiedzi.
Pozdrawiam
Mam ten sam problem obecnie. Wyszukałem paczkomat do którego ma być on nadany i pokazuje status Aktywny wiec nie wiem o co tu chodzi ;/
smieszne jest to, ze spolka bedaca na gieldzie nie posiada infolini, zanim ktos odpisze z konkretnym roziwazaniem prawdopodobnie strace kupca. Jesli do tego dojdzie bedzie to ostateczne zakonczenie wspolpracy z tym serwisem.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ A na pewno masz paczkomat InPostu?
w aplikacji otrzymalem automatycznie paczkomat, ktory wybral sobie kupujacy wiec nie moge ingerowac w to pole.
Paczkomat XSY01M, ktory normalnie istnieje i funkcjonuje na stonie inpostu.
Chyba znalazłem rozwiązanie. Mianowicie po otrzymaniu środków odrazu wypłaciłem pieniądze na konto a dopiero po tym przeszedłem do stworzenia etykiety. Okazało się ze 9.99 zl razem z kwota poszło już na moje konto wiec generator nie ma z czego pobrać opłaty i stworzyć etykiety. Niestety nie da się doładować konta na allegro aby wrócić te 9.99zl. Pierwszy raz se z czym takim spotykam, zawsze było tak ze klient nie miał dostępu do tych pieniędzy bo było automatycznie odliczane. Zostaje tylko nadać ręcznie przesyłkę i zapłacić za wysyłkę tradycyjnie.
NIE WYPŁACAJCIE ŚRODKÓW ZANIM NIE STWORZYCIE ETYKIETY.... jak dla mnie słabe zagranie ze strony allegro. Ostatni raz tu coś sprzedałem.
Ja dalej mam pieniadze na koncie allegro i niczego to nie zmienia niestety.
aktualnie mam ten sam problem.
Także mam ten sam problem...
@kubas200, czy mogę Cię prosić o zrzuty ekranu/filmik obrazujące ten problem?