anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wylogowywaniem z Allegro

aniavergab
#9 Pomysłodawca#

Od jakiegoś czasu Allegro wylogowuje mnie z konta w losowych momentach, z niczym niepowiązanych, np. wystawiam przedmiot, klikam "wystaw" i przenosi mnie do logowania, czy też wyszykuję sobie kategorię danego przedmiotu, wybieram, dostaję komunikat, że nie udało się pobrać informacji, odświeżam stronę i jestem wylogowana. O co chodzi? Jak to naprawić? 

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

Krzycho11111
#8 Zapaleniec#

Przepraszam, ale upieranie się przy konieczności nagrania filmiku podczas gdy problem nie jest skomplikowany w opisie, wydaje się graniem na zwłokę. Proszę otworzyć sobie Allegro jako zwykły użytkownik, najlepiej w sieci poza firmową siecią Allegro i zostawić je choćby na godzinę włączone. Na przeglądarce Brave wyloguje się. Doszła mnie też informacja, że na Google jest to samo - wydaje się że jest się zalogowanym a to nieprawda, strona się wylogowała choć pokazywała nick użytkownika.

oznacz moderatorów

Krzycho11111
#8 Zapaleniec#

Pisząc "Google" miałem na myśli "Google Chrome".

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Krzycho11111 używam Chrome i nie jestem w stanie powtórzyć tego błędu. Nie jest to granie na zwłokę, bez filmiku czy choćby zrzutów dział techniczny nie przyjmie zgłoszenia.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów