Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu Allegro wylogowuje mnie z konta w losowych momentach, z niczym niepowiązanych, np. wystawiam przedmiot, klikam "wystaw" i przenosi mnie do logowania, czy też wyszykuję sobie kategorię danego przedmiotu, wybieram, dostaję komunikat, że nie udało się pobrać informacji, odświeżam stronę i jestem wylogowana. O co chodzi? Jak to naprawić?
Przepraszam, ale upieranie się przy konieczności nagrania filmiku podczas gdy problem nie jest skomplikowany w opisie, wydaje się graniem na zwłokę. Proszę otworzyć sobie Allegro jako zwykły użytkownik, najlepiej w sieci poza firmową siecią Allegro i zostawić je choćby na godzinę włączone. Na przeglądarce Brave wyloguje się. Doszła mnie też informacja, że na Google jest to samo - wydaje się że jest się zalogowanym a to nieprawda, strona się wylogowała choć pokazywała nick użytkownika.
Pisząc "Google" miałem na myśli "Google Chrome".
@Krzycho11111 używam Chrome i nie jestem w stanie powtórzyć tego błędu. Nie jest to granie na zwłokę, bez filmiku czy choćby zrzutów dział techniczny nie przyjmie zgłoszenia.